Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WOMANager- Leadership la feminin, 18 iunie

0

În era în care egalitatea dintre sexe a depășit stadiul de vis frumos și a ajuns un standard în societățile civilizate, procentajul femeilor în funcții de conducere este în continuare unul foarte redus. Cu toate acestea rolul femeilor în leadership nu este deloc neglijabil.

Se spune că femeile în leadership au o abordare mai… democratică, încurajând angajații să își găsească propriul drum, în loc să îi împingă pe aceștia pe drumul văzut de leader ca fiind cel mai potrivit. Însă se opresc diferențele dintre stilurile de leadership ale diferitelor sexe aici? Este această afirmație validă pentru toți leaderii de sex feminin? Vă așteptăm alaturi de noi la Atelierul WOMANager – Leadership la feminin pentru a descoperi împreună răspunsul la toate aceste întrebări și la multe altele!

Liudmila Climoc (CEO Orange), Ana Maria Mihăescu (director non executiv în societăți comerciale și fundații), Atena Boca (fondator al comunității La Primul Bebe) si Irina Anghel Enescu (Managing Director South Eastern European Private Equity and Venture Capital Association) sunt doar 4 dintre femeile puternice din România care au reuşit să își câștige un loc important în lumea business-ului și care ne vor împărtăși perspectiva lor de etică în afaceri pe 18 iunie, la sediul DB Connect (Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6A, sala Waterfall).

Unele dintre temele abordate vor fi:
Liudmila Climoc – „Valori autentice in business”
Ana Maria Mihaescu – „“De ce diversitate de gen in management?”
Atena Boca – „Redefinirea succesului”

Pentru că înscrierea se va face pe baza inregistrarii datelor personale ale fiecărui participant într-un sistem electronic, vă rugăm să veniți la eveniment de la ora 16:00 pentru a ușura acest proces și pentru a evita decalarea programului. La înregistrare este necesar documentul de identitate.

Evenimentul este GRATUIT! Rezerva-ti locul chiar acum!

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.