Woman Scars: serie de portrete foto-audio cu femei pe corpul cărora există cicatrici ca urmare a unor evenimente adverse ale vieții: boli, operații, accidente, pierderi, maltratări, războaie

0

Woman Scars va fi o serie de portrete foto-audio cu femei pe corpul cărora există cicatrici ca urmare a unor evenimente adverse ale vieții: boli, operații, accidente, pierderi, maltratări, războaie, evenimente care, departe de constitui o infirmitate, dimpotrivă, le-au transformat pe purtătoarele lor în femei mai puternice, mai înțelepte, mai încrezătoare, mai libere.

Portretele foto-audio vor fi reunite într-o expoziție multimedia itinerantă în toamna anului 2024, iar colecția va fi apoi publicată pe website-ul proiectului.

Dacă sunteți o femeie, sau știți de vreuna, ce poartă cu mândrie o cicatrice pe corp și vrea să împărtășească povestea acesteia, dați-mi de știre. De asemenea, m-ar ajuta un like la pagină, să ajungă cât mai departe: Woman Scars. O să dau startul cu un auto-portret și cu povestea cicatricii mele, pentru că exact de acolo a plecat ideea proiectului.  Câteodată, evenimentele ce lasă urme pe corpul nostru reprezintă mult mai mult decât durerea cauzată pe moment. Ele pot marca începutul unei noi vieți (Eliza Zidru, inițiatoarea expoziției).

Proiect co-finanțat de AFCN.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.