Wings for Life World Run | Competitie scaune rulante | Mihaela Radulescu, Toma Coconea si Andrei Rosu, o zi in scaun rulant

0

WINGS FOR LIFE WORD RUN, ACUM SI PENTRU CONCURENTII IN SCAUNE RULANTE

Pe 3 Mai, oamenii aflati in scaune rulante vor concura alaturi de alergatori, unii langa altii, in aceeasi competitie – Wings for Life World Run. Vom fi impreuna, asa cum ar trebui sa fie. George Balta, ambasadorul local Wings for Life, se va afla la start, la Bucuresti, alaturi de alti oameni aflati in scaune rulante. Concurentii vor trebui sa foloseasca scaunele rulante normale, nu cele speciale pentru competitie. Astfel, fiecare va avea aceeasi sansa.

George Balta

 “Wings for Life World Run este un eveniment pentru toata lumea. Ne bucuram, ca in 2015, putem avea alaturi si oamenii imobilizati in scaune rulante. Participantii vor concura in scaune rulante normale. Bineinteles, ne-am fi bucurat sa vedem si scaune rulante de competitie sau biciclete de mana pe traseu, insa acestea sunt mult prea rapide pentru formatul cursei noastre, iar siguranta concurentilor nu ar fi putut fi garantata”, a spus Anita Gerhardter, CEO Wings for Life.

Toti participantii – in scaune rulante si alergatori – vor lua startul pe 3 Mai, ora 11 UTC (ora 14.00 in Romania) si vor fi urmariti de Masina Oficiala de Finis.

Cand masina te depaseste, pentru tine, cursa a luat sfarsit, insa autocarele puse la dispozitie de catre organizator, te vor aduce inapoi in zona de start, unde poti sarbatori alaturi de prieteni, familie si ambasadori.

Te afli intr-un scaun rulant si doresti sa participi? Trebuie sa:

  • Fii pregatit pentru o cursa de neuitat, unde oamenii se simt bine si isi fac prieteni noi
  • Ai un scaun rulant pe care il utilizezi zi de zi, care poate fi folosit de catre tine sau impins de un prieten
  • Rotile din spate ale scaunului sa fie de 50-64 cm
  • Rotile din fata sa fie de 7-16 cm
  • Sa poata fi actionat de tine cu ajutorul inelelor laterale si sa ai frane

Andrei Rosu Mihaela Radulescu

Motiveaza-te, ia-ti prietenii si inscrie-te in cea mai globala cursa de pe planeta. Te asteptam la start!

Ambasadorii Wings for Life World Run sustin aceasta cauza si se vor afla la start, pe 3 Mai, ora 14.00, la Bucuresti. Anul trecut, Mihaela Radulescu si-a petrecut o zi intr-un scaun rulant, alaturi de George Balta. Aceeasi provocare a fost acceptata si de Toma Coconea si Andrei Rosu.

Toma Coconea

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează