Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Wine Journey #4: Degustare Moșia de la Tohani

0

AfisWeb

— 22 iunie, ora 19:30, Journey Pub, sala UpAbove —

Crama invitată în a patra seară Wine Journey este Moșia de la Tohani, Furnizor al Casei Regale a României și, în același timp, o cramă cu multă istorie în spate.

Una din cele mai practice împărțiri ale vinurilor pleacă de la necesitatea de a fi asociate, sau nu, cu mâncarea.
În timp ce unele vinurile complexe funcționează mult mai bine când sunt însoțite de preparatul potrivit, există multe vinuri ușoare, simple, care pot fi băute singure fără a se pierde nimic.
Vara abia începe și serile lejere, petrecute eventual pe terasă, eventual alături de prieteni, cer exact astfel de vinuri; de aceea ne-am hotărât să discutăm despre două vinuri proaspete și, mai ales, să le degustăm.

La Journey, Moșia de la Tohani propune două astfel de etichete. Prima este o Feteasca Alba vinificată în demisec pe care o vom servi răcită bine; iar a doua etichetă este un Pinot Noir – un vin de asemenea demisec, rubiniu-violaceu, cu arome fructate.
Ambele ne vor fi prezentate de Marina Samoilă – somelierul care va introduce seara cu prezentarea zonei și a Cramei Tohani și ne va povesti despre legătura de durată dintre aceasta și Casa Regală a României.
Vom discuta apoi despre vinuri, despre arome și senzații, totul în timp ce vom degusta cele doua vinuri de la Moșia de la Tohani.

Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate.
Rezervările se fac telefonic la numărul 0752 285 286.

Vă așteptăm!

Miercuri, 22 iunie, ora 19:30
Journey Pub, sala UpAbove

Journey Pub
Strada George Enescu nr. 25
0752 285 286
https://www.facebook.com/JourneyPub/
http://www.journey-pub.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.