„Why so serious?” oferta pentru azi, 20 martie

0

Sambata, 22 martie, va fi pusa in scena domestica piesa de teatru “Why so serious?” de si cu Gratiela Badescu. Reprezentatia este un preview al HomeFest, primul festival de apartament din tara, si va avea loc special si in exclusivitate pentru gazdele spectacolelor HomeFest si pentru “promotorii de joi” ai festivalului, adica sustinatorii care vor contribui la campania de crowdfunding HomeFest pe parcursul zilei de joi, 20 martie, pana la ora 23:59.

Desen HomeFest

Spectacolul va avea loc intr-un cadru tipic HomeFest: acasa la Jean-Lorin Sterian, unde a si inceput lorgean theatre acum cinci ani. Piesa va fi deschisa publicului larg pentru prima data in cadrul HomeFest. Pana atunci, va avea loc cu usile inchise, special pentru promotorii de joi si gazdele festivalului.

In “Why so serious?” Antonia, protagonista, incerca sa castige simpatia invitatilor cu personalitatea ei “neserioasa”, creata dupa un plan minutios. Fiecare spectator este un musafir care trebuie cucerit. Gazda il serveste cu marturisiri, fie ele din copilarie sau din viata intima, cu jonglerii, cu dans, trucuri, surprize sau povestioare amuzante. Cum este cand gazda se straduieste prea mult? Se simt invitatii comod, se simt flatati sau sunt, pur si simplu, dezorientati? Cine primeste si cine ofera atentie, de fapt?

HomeFest este primul festival artistic care aduce piese de teatru, dans contemporan, filme, workshop-uri si concerte in case si apartamente din Bucuresti. Prima editie va avea loc in perioada 12-20 aprilie 2014.

Mai multe informatii despre cum puteti primi o invitatie la HomeFest Preview pe siteul festivalului homefest2014.wordpress.com.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează