Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Weekendul pe Promenada: călătorii în Univers și în lumea poveștilor

0

Pe 22 și 23 august, bucureștenii sunt invitați cu mic, cu mare, la observații astronomice și ateliere educaționale prin joacă

CuOchiiPeCer

CuOchiiPeCer_1

București, 18 august 2015 – Mall Promenada continuă seria evenimentelor gratuite de weekend. Pe 22 și 23 august, între orele 16:00 și 23:00, terasa de la nivelul doi al centrului comercial va găzdui „Fii cu ochii PE cer”. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Asociația Astronomică Urania, îi invită pe bucureșteni să descopere corpuri astronomice cu ajutorul unor telescoape și echipamente de ultimă generație. În același weekend, părinții sunt invitați la o nouă serie de ateliere educaționale pentru copii prin joacă, organizate de Akka Show, sâmbătă și duminică, între orele 17:00 și 19:00. Ambele evenimente au acces gratuit pentru public.

Weekendul acesta, bucureștenii sunt așteptați cu mic, cu mare pe terasa Promenada să observe corpuri și manifestări astronomice, cum ar fi detalii spectaculoase ale suprafeței Soarelui, pete solare, protuberanțe sau explozii solare, dar și Luna în fază la primul pătrar, Saturn, Venus, Jupiter, M13 – Marele Roi din Hercule și alte obiecte cosmice aflate la milioane de ani lumină distanță.

Membrii asociației Urania vor oferi suport și informații despre fenomenele observate, dar și despre cursul de astronomie, vizitele la observatorul astronomic, activitățile observaționale în afara Bucureștiului sau parteneriatele educaționale pe care le organizează.

Asociația Astronomică Urania este un club de pasionați de astronomie din București care contribuie la popularizarea cunoașterii universului, a spațiului cosmic și a obiectelor stelare, activitatea lor atrăgând în ultimii 17 ani atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Mai mult, în același weekend, între 17:00 și 19:00, părinții sunt invitați la nivelul 1 din mall Promenada să participe alături de cei mici la ateliere educaționale gratuite oferite de echipa Akka Show.

Sâmbătă, 22 august, copiii pot participa la un curs de creativitate în care vor învăța să realizeze măști personalizate, cu ajutorul cărora se vor putea deghiza în personajele pe care le îndrăgesc. După exersarea creativității, cei mici vor păși în lumea muschetarilor la o demonstrație de scrimă.

Duminică, 23 august, copiii vor da viață unor personaje de poveste din întreaga lume. Cei mici vor îi vor crea pe Hansel si Gretel, Matrioska, Asterix și Ileana Cosânzeana și le vor anima prin joacă. Și pentru că cea mai bună modalitate de a învăța lucruri noi este prin joc, la toate acestea se adaugă jocuri, povești și legende universal cunoscute.

Mai multe detalii despre evenimentele de weekend puteți afla pe site-ul promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

image002

*** Despre mall Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.