Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Weekend Swimathon plin de emoție pentru Asociația CONIL. Înotătorul hunedorean Avram Iancu înoată în Râul Dâmbovița timp de 24 de ore pentru a susține cauza copiilor cu autism.

0

Din fața Bibliotecii Naționale, duminică 27 iunie ora 10:00 și până luni, 28 iunie 2021 ora 10:00, bibliotecarul Avram Iancu, înotător de anduranță, va înota în Râul Dâmbovița, fără pauză, timp de 24 de ore pentru ca 100 de copii diagnosticați cu autism să poată benefica gratuit de programele de recuperare și integrare prin sport și aquaterapie dezvoltate de Asociația CONIL.

Avram Iancu devine astfel unul din supereroii despre care Alex Ștefănescu vorbește în piesa ÎNOATĂ cu MINE, imnul campanaiei Swimathon 2021 al Asociației CONIL pentru proiectul Aquaterapie pentru copiii cu autism”.

Doar că, printre noi, sunt și supereroi, doar cu un gest ei pot să schimbe totul!

Oameni simpli cu un plan, fac piscină din ocean și superputerea lor este ÎNOTUL“

Brațele mele de tata vor face valuri neîncetat timp de 24 de ore. Dar doar în echipa vom putea să dăm intensitate valurilor. Haideți ca împreună să stârnim un tzunami de bine, de zâmbete pentru acești copii minunați ” ne spune înotătorul Avram Iancu astăzi, la mai puțin de 48 de ore de la startul acestei curse incredibile.

Sunt foarte impresionată de gestul atât de frumos al incredibilului Avram Iancu de a își dedica o zi din viață acestor copii, într-un efort extraordinar, acela de a înota timp de 24 de ore pentru a susține cauza copiilor cu autism. Nu este întâmplătoare alegerea locului de pornire în această cursă extraordinară de anduranță, Biblioteca Naționalăâ. Avram Iancu este un pasionat bibliotecar, un tată de excepție și un om ce nu ezită să se implice social în a îi ajuta pe cei aflați în nevoie. Sunt nerăbdătoare să iau parte la acest eveniment extraordinar și să îl încurajez alături de copiii Asociației CONIL la momentul lansării în cursa de 24 de ore de înot în Râul Dâmbovița. “ ne spune Adela Hanafi, președinte Asociația CONIL

Cei ce simt, pot și vor să își arate susținerea față de Avram Iancu îl pot susține printr-o donație pe linkul: https://swimathonbucuresti.ro/avram-iancu/

Dă sens brațelor tale și donează și tu! Coordonator proiect: Irina Ismail, 0784-412-222

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.