Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Weekend dansant în Poiana Urbană

0

Poiana Urbană pune Piaţa Universităţii în mişcare: programul festivalului din perioada 22-25 august îi cheamă pe bucureşteni la dans, în aer liber.

Weekendul începe joi cu un atelier de improvizatie Obligó si un concert The Others the funk şi continuă cu ritmurile mixate de DJ K-lu. Vineri ne întâlnim cu Manfellow pentru o porție de rock alternativ, urmată de o proiecție concert Kaiser Chiefs. Sâmbăta nu stă nici ea pe loc, datorită celor de la Superhiks şi RoadkillSoda.

Programul 22-25 august 2013:

Joi, 22 august, de la 18 30 Trupa Obligó revine în Poiana Urbană pentru un atelier antrenant și distractiv de improvizație.

De la ora 20:00, The Others the funk deschid dansul cu un funk energic, în care se regăsesc influenţe de jazz, reggae şi rock.

De la 21:30, DJ K-lu accelerează ritmul cu mixurile lui ce fac publicul nu doar să danseze, ci să şi zâmbească datorită replicilor celebre din comediile clasice românești ale unor mari actori români precum Toma Caragiu, Dem Rădulescu sau Amza Pellea.

Vineri, 23 august, e zi de discotecă în aer liber. De la 18 30 publicul se va încălzi din nou cu Trupa Obligó, iar de la ora 20 00 Manfellow face o demonstrație de rock alternativ. Formația a câștigat în 2011 competiția Global Battle of the Bands Romania și a reprezentat România în faza internațională în vara lui 2012. De la 21 30 începe proiecţia concertului Kaiser Chiefs: Live from Elland Road. “I predict a riot”, “Never miss a beat”, “Ruby” vor aduce atmosfera de pe stadionul din Leeds “La Statui”, în mijlocul Bucureştiului.

Sâmbăta îi aduce de la 21:00 pe RoadkillSoda, una dintre puţinele formaţii de stoner metal din România. Formaţia readuce pe scenă stilul cu tricouri homemade, blugi rupţi şi înregistrări pe casete, toate pe principiul “do it yourself”. “Live life to the fullest because you never know what tomorrow might bring” este tema care se regăseşte în melodiile lor.

De la 22:00, macedonenii Superhiks dezlănţuie spectacolul cu elemente de ska, combinate cu hardcore punk, progressive, funk, dar şi ritmuri clasice sârbeşti, care vor ridica la dans întreaga Poiană.

Weekendul se va încheia cu proiecţii de la festivalul Timishort, dumincă, de la 21:30. Timishort reuneşte în fiecare an cele mai bune filme de scurtmetraj din întreaga lume. Organizat de Asociaţia Română a Filmului Independent (ARFI), Timishort invită publicul să cunoască cele mai proaspete producţii din cinematografia internaţională.

Accesul la toate evenimentele din Poiană este gratuit, precum şi WI-FI-ul oferit de cei de la Idilis în zona de la “Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative, este un pretext de socializare şi relaxare pentru toţi bucureştenii, o altă metodă de a-ţi petrece weekend-urile care te prind în capitală. Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se desfăşoară în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute, finanţat de Ministerul Culturii.

Poiana Urbană este un proiect susţinut de Carlsberg.

Partenerii şi prietenii proiectului:

RTV, Kanal D, Radio Guerrilla, TV City, 24Fun, Phoenix Media, Orasulm.eu, B365, Metropotam, IQads.ro, economica.net, 24FUN, Vice.ro, 1Music Channel, Anyplace.ro, Bestmusic.ro, InParc.ro, GetLokal, Mixtopia, SekaZoneTV, MusicNights.ro, MusicAddict.ro, port.ro, Hipmag.ro, SoFresh, Urbankid.ro, SUB25.RO, BeUnderground.ro, Cooperativa Urbană, OK Guard, Idilis, Qual Media, IQ Media, BuBu Booking.

22-25 august

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.