Week-end de Zazen in zilele de 5 – 7 octombrie 2012 la Centrul Seeds for Happiness

0

Week-end de Zazen in zilele de 5 – 7 octombrie 2012 la Centrul Seeds for Happiness din Bucuresti 

Sub indrumarea lui Jonas Endres, Florence Avenel si Christian Espiau – discipoli ai Maestrului Philippe Coupey (in linia Maestrului Taisen Deshimaru) – va avea loc un week-end dedicat practicii zazen, care va cuprinde reprize clasice de sesshin, inclusiv instruire cu privire la postura pentru practica, pauze pentru lectura din cartea „Practica Zen este actualizarea trezirii” si sesiuni de intrebari si raspunsuri.
Programul va incepe vineri la ora 19 si se va termina la ora 21 (in aceasta seara va fi prezentat programul zilelor de sambata si duminica, va fi citit de catre Christian Espiau un pasaj din cartea sus amintita, va fi facuta o initiere in zazen de catre Jonas Endres, apoi la final, va fi sesiunea de intrebari si raspunsuri).

Programul zilei de sambata il gasiti aici, iar pe cel al zilei de duminica aici

Inscrierile au inceput deja, rezervati-va un loc din timp!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează