Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Webinar Time Management – eveniment marca Work at Home Moms

0

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din toată țara și nu numai, pe 5 mai la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare și freelanceri – webinarul cu tema Time Management, alături de Alexandra Stoian, trainer la Leanway Entertraining. Workshopul se va desfășura online între orele 11:00 – 13:00, în baza unei donații libere iar înscrierile se fac la gabriela.rusu@wahm.ro.

În cadrul webinarului se vor aborda temele: cât timp avem, de fapt (problemă cunoscută mai mult sub formula „de ce nu avem destul timp niciodată”), cum putem folosi mai eficient timpul pe care îl avem la dispoziţie, ce tip de personalitate îşi foloseşte timpul cel mai eficient, cum ne rezervăm timpul în aşa fel încât să facem cât mai multe din lucrurile care contează cu adevărat, de ce alte resurse de bază dispunem şi cum se influenţează unele pe celelalte.

Afis Time Management

Despre Alexandra Stoian:

Este trainer de 9 ani și are peste 7 ani de experiență în relații cu publicul și cu clienții, suport tehnic și rezolvare de probleme. În plus, este mămica unei fetițe de 3 ani și are experiență de solist vocal și public speaker ce o ajută să adauge stropul vital de creativitate activităților pe care le desfășoară, așa încât diversitatea să fie cuvantul-cheie al cursurilor ei.

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.