Webinar: Crowdfunding pentru ONG-uri

0

Ai un proiect bun, care aduce o schimbare? Participa la trainingul online organizat de TechSoup Romania special pentru ONG-uri* si afla cum te poate ajuta platforma de crowdfunding www.potsieu.ro sa-ti transformi proiectul in realitate.

Ioana Oprisan, creator de structura in cadrul proiectului PotSiEu.ro, va fi prezenta la intalnirea online care va avea loc pe 26 septembrie, incepand cu orele 18:00. In cadrul webinarului, Ioana va explica:

  • Ce inseamna crowdfunding? Ce aduce nou platforma PotSiEu si cum sprijina ONG-urilor sau oamenii care vor sa dezvolte afaceri sociale?

  • 3 lucruri pe care ar trebui sa le stii daca vrei sa inscrii un proiect pe platforma PotSiEu.

  • Ce faci dupa ce-ai inscris proiectul pe platforma? Cum faci un plan de activarea a comunitatii tale de sustinatori?

  • Ce faci dupa ce-ai strans banii?

* Seminarul online este gratuit si se adreseaza organizatiilor neguvernamentale membre ale comunitatii TechSoup. Daca lucrati sau voluntariati intr-o organizatie neguvernamentala, va puteti alatura comunitatii TechSoup, fara costuri, urmand cativa pasi simpli, descrisi aici – https://www.techsoup.ro/node/3238

PotSiEu.ro este prima platforma de crowdfunding din Romania dedicata exclusiv proiectelor sustenabile cu impact social. Proiectul s-a nascut din dorinta de a demonstra ca ideile bune, valoroase, care iau in considerare impactul social pot deveni proiecte de succes.

pot si eu

TechSoup Romania este parte a TechSoup Global, cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentele din toate lumea. Din 2009, TechSoup a ajutat sectorul ONG din Romania cu donatii de software si hardware in valoare de peste 1.3 milioane USD. Peste 750 de ONG-uri romanesti s-au alaturat deja comunitatii TechSoup.

Afla mai multe pe www.techsoup.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează