Webinar: Crowdfunding pentru ONG-uri

0

Ai un proiect bun, care aduce o schimbare? Participa la trainingul online organizat de TechSoup Romania special pentru ONG-uri* si afla cum te poate ajuta platforma de crowdfunding www.potsieu.ro sa-ti transformi proiectul in realitate.

Ioana Oprisan, creator de structura in cadrul proiectului PotSiEu.ro, va fi prezenta la intalnirea online care va avea loc pe 26 septembrie, incepand cu orele 18:00. In cadrul webinarului, Ioana va explica:

  • Ce inseamna crowdfunding? Ce aduce nou platforma PotSiEu si cum sprijina ONG-urilor sau oamenii care vor sa dezvolte afaceri sociale?

  • 3 lucruri pe care ar trebui sa le stii daca vrei sa inscrii un proiect pe platforma PotSiEu.

  • Ce faci dupa ce-ai inscris proiectul pe platforma? Cum faci un plan de activarea a comunitatii tale de sustinatori?

  • Ce faci dupa ce-ai strans banii?

* Seminarul online este gratuit si se adreseaza organizatiilor neguvernamentale membre ale comunitatii TechSoup. Daca lucrati sau voluntariati intr-o organizatie neguvernamentala, va puteti alatura comunitatii TechSoup, fara costuri, urmand cativa pasi simpli, descrisi aici – https://www.techsoup.ro/node/3238

PotSiEu.ro este prima platforma de crowdfunding din Romania dedicata exclusiv proiectelor sustenabile cu impact social. Proiectul s-a nascut din dorinta de a demonstra ca ideile bune, valoroase, care iau in considerare impactul social pot deveni proiecte de succes.

pot si eu

TechSoup Romania este parte a TechSoup Global, cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentele din toate lumea. Din 2009, TechSoup a ajutat sectorul ONG din Romania cu donatii de software si hardware in valoare de peste 1.3 milioane USD. Peste 750 de ONG-uri romanesti s-au alaturat deja comunitatii TechSoup.

Afla mai multe pe www.techsoup.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează