Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

We Singing Colors, la pas acustic in Delta Vacaresti 

0

We Singing Colors da drumul pe youtube azi la ora 15 variantei acustice a piesei Hunger, locatia aleasa fiind Delta Vacaresti din capitala. Piesa, al carei clip oficial a fost lansat in urma cu cateva luni, e inclusa pe albumul Lone Learner si e una din preferatele lor in concerte.

“Delta Vacaresti e un spatiu aparte. Am mers mult pe jos pe acolo si e tulburator sa vezi cum natura isi face loc oriunde in oras, cum intr-o baie imensa de ciment, abandonata, viata poate sa-si recapete suflul si sa te inspire. E multa saracie in jurul Deltei, dar si frumusete, poti sa vezi multe din cele 90 de specii de vietuitoare, merita luata la pas din cand in cand. Am vrea sa multumim in mod special echipei care a indurat frigul cu noi: Alexandru Matios, Daniel Kosuth, Andy Kretzmeister, Andhra Shen ”, (We Singing Colors)

We Singing Colors inseamna Andrei Hategan si Roxana Niculae, insotiti de Robert Dahlquist in concerte. Cele doua albume lansate pana acum sunt Made of wool, made of heavy metal si Lone Learner.

Clipul poate fi vazut aici: https://www.youtube.com/watch?v=DJg-zDGjWC4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1yX8w_mEstob5apjeeULCjXSU3NFq2ibRbCw4vhkzkxO_vsrUGPgJPWgU

Facebook – https://www.facebook.com/wesingingcolors

Instagram – https://www.instagram.com/wesingingcolors/

SoundCloud – https://soundcloud.com/wesingingcolors

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2pVXXz3SoEKvqYc2iyBEon?si=4fwTUa6MR9ax2OWsfD8E8A

Bandcamp – https://we-singing-colors.bandcamp.com

Itunes: https://itunes.apple.com/us/artist/we-singing-colors/id793269354

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.