Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WARM UP Pelicula 2017 | conferință de presă, proiecție specială și party

0

Miercuri, 30 august 2017, de la orele 19.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, in Piata Romana); eveniment cu INTRARE LIBERA in limita spatiului disponibil

FB: https://www.facebook.com/events/269673193524499

warmup1

_____WARM UP event_____

Echipa Película Latin America Film & Experience, împreună cu Journey Pub și TV1000 te invită miercuri, 30 august la WARM UP-ul #Pelicula2. Începând cu ora 19:00, te așteptăm cu filme, povești despre America Latină și muzică cât cuprinde.
În cadrul evenimentului va fi proiectat filmul VIVA în regia lui Paddy Breathnac, Ileana Cecanu – organizator Película – vine cu poveștile dar și cu câteva noutăți despre ediția de anul acesta a festivalului, iar muzica este asigurată de FABRICA DE BAILE cu Mesaru.

Intrarea se face pe bază de rezervare la numărul de telefon: 0752.285.286.
Atenție! Locurile sunt limitate!

Película – Latin American Film & Experience – 2nd Edition se desfășoară anul acesta între 13 și 17 septembrie.

Despre festival: https://www.facebook.com/PeliculaLAFE/

Parteneri media: Radio Romania Cultural prin emisiunea Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, Romania Pozitiva, Filme-carti.ro, Munteanu, ChestiiUrbane.ro, Bookblog.com, Literaturapetocuri.ro, Mamepetocuri.ro, Gratuitor.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.