„Walk of Fame” de Bucuresti

0

Capitala are începând de ieri, 31 ianuarie 2011 o versiune românească a modelului hollywoodian, „Walk of Fame”.
În fiecare lună, publicul celui mai mare site dedicat cinematografiei din România votează care actor va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor. Prima stea a primit-o astăzi actorul Florin Piersic. Fanii actorului spun că organizatorii au ales bine, scrie ziarero.antena3.ro.

Iniţiatorii proiectului sunt COCOR, alături de Teatrul  Metropolis şi Asociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti (ATMB). Promenada Celebrităţilor. Locul ales este în vecinătatea Pieţei Timpului din centrul istoric al capitalei.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează