Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WAKE-UP CALL, marca incubator107

0

Dacă în ultimile 3 luni ai cam lâncezit, ai cam dârdâit și-ai cam stat prin casă, e timpul pentru un WAKE-UP CALL, marca incubator107.

WEB wakeup-01_mic

De 1 Martie, de la ora 15.30 la 22.00, în Puzzle Club (Bucuresti, Piața Victoriei, bloc D1) ne îmbrăcăm în alb și roșu, că nu degeaba e mărțișor, și venim ciufuliți după luni întregi de hibernat. Tu tot ce trebuie să faci este să-ți vestești sosirea la noi@incubator107.com și în loc de răsad, să donezi 20 de lei.

Și cum programul de serviciu îți fură bucuria de a lăsa soarele să-ți mângâie obrajii, te așteptăm la noi să vezi în cadrul căror ateliere îl poți prinde d-un picior. Și va fi ușor, pentru că-n luna martie renunțăm la obiceiuri vechi și nărăvașe ca să facem loc altelor la fel de poznașe: ne trezim în zori de zi că nu mai avem trac când în fața unui public larg vorbim, în timp ce sădim Ying și Yang în suflete ca să putem culege zâmbete. Dacă suntem stresați, prin terapie cu ciocănituri o să ne simțim eliberați și o să ne relaxăm când pe un șef fioros cu tact îl abordăm. Și când ne apucă dorul de ducă, ne amintim de tradiții și de țara noastră pentru a explora mai bine pe-a altora. Iar când zăpada se topește, ne dezmorțim simțurile prin artele marțiale wing chun și debutăm cu improvizații ad-hoc făcute în gașcă.

Luăm o pauză ca să alungăm astenia în concert cu primii vestitori ai primăverii: Kavier Cisternas, Alex Ștefănescu & Late Summer, iar spre final, într-o coregrafie veselă de grup ne trezim din hibernare și ne bucurăm de un nou început.

Deșteptaaaa-rea!

WEB desfasurator-01

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.