Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Waffles Madness, sâmbătă și duminică, 3 și 4 septembrie, orele 14-19 @ceainăria La un Ceai

0

Sâmbătă si duminică, 3 și 4 septembrie, între orele 14:00 și 19:00 sunteți așteptați la o porție delicioasă și generoasă de waffles cu…ce vreți voi.

Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)

afiswaffles
Umpluturi la alegere:

-înghețată
-nutella
-unt de arahide
-cocktail de fructe
-frișcă
-biscuiți oreo
-smântână
-fulgi de migdale
-nuci
-dulceață

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Happy TV, Sapte Seri, Subversiv.info, Yum Stops, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk, Happy Channel

*Fotografia din cover și afiș este doar cu titlu de prezentare

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.