Vunk, Florin Chilian, The Mono Jacks sunt doar cativa dintre artistii care incalzesc atmosfera la ALT.CRACIUN

0

Vunk, Florin Chilian, the mono jacks sunt doar câțiva dintre artiștii care încălzesc atmosfera la alt.crăciun

ZILNIC | 14:00 – 21:00

concerte live | 17:45 – 21:00

hanul gabroveni | STR. lIPSCANI 84-90

Până pe 22 decembrie mai poți ajunge la ALT.CRĂCIUN, târgul alternativ de Crăciun, deschis zilnic la Hanul Gabroveni din Centrul Istoric, între orele 14:00 și 21:00. În fiecare seară, începând cu ora 17:45 vizitatorii se pot bucura de concerte live cu acces gratuit, susținute de unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului.

Miercuri, 20 decembrie, vizitatorii târgului își încarcă bateriile cu cele mai populare melodii ale trupei VUNK. Din lineup-ul zilei nu lipsesc Traffic Strings Comic Show, care energizează și binedispune cu ritmuri de jazz, tango și valsuri într-un cocktail muzical de cea mai bună calitate, Florin Chilian care abordează stiluri muzicale diferite sau The Mono Jacks – una dintre cele mai bune trupe românești de indie rock din România.

Joi, 21 decembrie concertele live încep cu Armonia Brass Quintet. Corul de copii Radio sub bagheta dirijorului Voicu Popescu ne încântă și anul acesta cu melodii alternative reinterpretate. Seara se încheie cu un concert altfel susținut de Silvia Dumitrescu Band, alături de basistul Virgil Popescu, pianistul Puiu Pasc și Claudiu Purcărete la tobe.

Vineri, 22 decembrie, în ultima seară alternativă ne întâlnim cu The Speakers și Jurjak. În deschidere Armonia Brass Quintet și Corul de copii Radio.

PROGRAMUL CONCERTELOR LIVE

Zilnic | 17:45 – 21:00 | Hanul Gabroveni, Str. Lipscani 84 -90

Marți, 19 decembrie:

17.45         Spirit Brass Quintet

18.00         Blue Noise

19.00         Scarlet Aura

20.00         InSammer

 

Miercuri, 20 decembrie:

17:45         Armonia Brass Quintet

18:00         Florin Chilian

19.00         Traffic Strings Comic Show

19.00         The Mono Jacks

20.00         Vunk

 

Joi, 21 decembrie:

17:45         Armonia Brass Quintet

18.00         Corul de copii Radio

18.30         Corul de copii Radio

19.00         Silvia Dumitrescu Band

 

Vineri, 22 decembrie:

17.45         Armonia Brass Quintet

18:00         Corul de copii Radio

18.30         Corul de copii Radio

19.00         The Speakers

20.00         Jurjak

 

Pe lângă programul concertelor live, la ALT.CRĂCIUN găsești zilnic (12 – 22 decembrie, între orele 14:00 – 21:00):

  • Fashion Shop cu haine și bijuterii create de designeri români: Aer Wear, Mender, A. A. Petcan, HumanAPJ, Bianca Georgescu, Pink Moss Jewelry, Wagner Arte, Iutta, ATLR RSVD.
  • GIFT SHOP powered by Dizainăr – Obiecte de design românesc pe care le-ați admirat la Romanian Design Week. Portofoliul Dizainăr cuprinde peste 600 de creații ale designerilor români, de la decorațiuni, accesorii, obiecte de ceramică, ceasuri sau jucării și până la piese de mobilier, corpuri de iluminat sau grafică, semnate de: Ubikubi, Bulb27, Atelier Shuman, Atelier A4, Corvin Cristian, Dragoș Motica, Alexe Popescu, Ruxandra Sacaliș, 201 Design Studio, Alexandru Ioniță, Mihnea Ghilduș, Lana Dumitru, Photoliu, Brut Concept, Izzi Design Box, Atelier Ciprian Manda, Adrian Balcău, Arhifab, Foldo, Vlad Butucariu, Cai verzi pe pereți, Alina Constantin, Irina Florea, Gabriel Geller, Oana Boboc, Ioana Petre, Colorhood, Super Something, Ceramic Sparrow, Meao, Prăvălia cu Păpuși, Florin Poptean, Mihai Stamati, Raluca Țincă, Scroll prin folclor, Cosânzeana, SashAccessories, Oana Stoica, De Ceramică, Studio Mud., ALTO, Don Papillon, NOAH, RUSBO Design, Mădălina Andronic, Aerium și mulți alții.
  • Chocolate Factory. Ciocolată caldă de la ORIGO, vin fiert, ceaiuri și multe alte bunătăți.

Eveniment organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB.

Urmăriți-ne pe:    

Detalii pe www.arcub.ro

Descarcă aplicația ARCUB: Android și iOS!

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. Proiectele inițiate și desfășurate de ARCUB în anii de activitate au contribuit la diversificarea vieții culturale a orașului, precum și la înscrierea acestuia în rândul marilor capitale ale lumii.

ARCUB este organizatorul Festivalului internațional al luminii – Spotlight, Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival și al Zilelor Bucureștiului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.