Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O nouă seară de networking alături de Ingenius Hub

0

Ingenius Networking

Vrem să-ți cunoaștem povestea din spatele business-ului tău și să te ajutăm să găsești în continuare oportunități de dezvoltare al acestuia!

Te invităm pe 9 iunie, începând cu orele 19:00, la o nouă seară de networking alături de Ingenius Hub și alți tineri antreprenori care, deși aflați la început de drum, ne vor inspira cu ambiția și determinarea lor, dar și cu succesul pe care l-au cunoscut până acum.

Ingenius Networking
Networking-ul nu înseamnă doar un schimb de cărți de vizită, ci schimb de experiență, impresii, sugestii și feedback care te vor ajuta să-ți crești business-ul. Vom încerca să identificăm împreună soluții la provocările cu care se confruntă un start-up și să propunem, punctual, metode de dezvoltare și consolidare a business-ului tău.
La Ingenius Hub, 9 din 10 participanții de la networking au identificat un partener de business fie el client sau furnizor, sau au primit o soluție viabilă la problemele cu care se confruntă.

Noi spunem să participi la Ingenius Networking pentru că….
• Îți vei face business-ul tău mult mai vizibil piață;
• Vei primi feedback timp real atât din partea consultanților Ingenius Hub, cât și de la ceilalți participanți;
• Vei putea identifica soluții la problemele business-ului tău din experiența celorlalți participanți;
• Vei putea genera oportunități de business și vei putea cunoaște potențiali parteneri, colaboratori, clienți sau chiar investitori;

Participarea la Ingenius Networking este GRATUITĂ, iar înscrierea se poate face completând formularul de înscriere (https://goo.gl/8lpB6h ).
Unde? Ingenius Hub, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, interfon 110, sector 1, București.

Participă la Ingenius Networking și vei primi următoarele beneficii:

• O zi de lucru gratuită la Ingenius Hub;
• 10% discount la următoarele evenimente organizate de Ingenius Hub pentru tine și încă un prieten;
• 10% discount la achiziționarea unui pachet de membership în cadrul Ingenius Hub.

DESPRE INGENIUS HUB
Ingenius Hub oferă tinerilor antreprenori un spațiu pentru dezvoltarea ideilor ți consultanță necesară transformării ideilor într-o afacere de succes. Hub-ul se poziționează ca o punte de legătură între antreprenor și resursele necesare acestuia, fie că vorbim de surse de finanțare, resurse de competențe sau un simplu spațiu de networking și creativitate.

CONTACT PRESĂ: Alina Gheorghe | PR Consultant | alina.gheorghe@ingenius-hub.eu.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.