Vrei un Job în Social Media?

0

În perioada 28-29 martie AEGEE-Bucureşti vă invită la prima ediţie a proiectului #SocialMedia. Evenimentul se adresează tuturor studenților și tinerilor absolvenți pasionați de Social Media care vor să își înceapă cariera în Online.

social media aegee

Scopul proiectului organizat de Asociaţia Studenţilor Europeni AEGEE-Bucureşti este ca cei interesaţi de SocialMedia să fie up-to-date cu cele mai noi practici și tendinte din online şi să interacționeze cu profesionişti din domeniu.

#SocialMedia se va desfășura la CROS Learning House și L’Alandala Cafe sub forma a cinci trainiguri interactive care își propun să le ofere tinerilor cunoştinţele necesare pentru a-și spori șansele de angajare în online.

Aşteptăm aplicaţiile voastre până sâmbătă, 22 martie, ora 23.59. Completează formularul de înscriere aici. Taxa de participare este de 10 lei şi se plăteşte în prima zi de eveniment.

Pentru detalii şi întrebări, accesați pagina noastra de Facebook: Social Media AEGEE 2014.

Programul evenimentului:

Vineri, 28 martie

16.30 – Deschidere

17.00 – Cum setezi o strategie Social Media– Alexandru Negrea, Head of Facebook Dept, Spada

18.30 – Află de la angajator ce skill-uri sunt necesare pentru un job entry-lever în online – Daniela Irimia, Managing Partner Limonade Agenția Interactivă

Sâmbătă, 29 martie

11.30 – A modern SEO’s Job Description. Ce skill-uri interdisciplinare îţi trebuie ca să obţii job-ul dorit –  Alexandra Tanasă, Digital PR & Content Marketing, Vertify.ro

13.00 – Online Copywriting. Cum să scrii ca să generezi engagement şi să creşti comunităţile din Social Media – Alexandru Tunaru, Social Media Manager,Next Advertising Romania

14.30 – Cum să-ți creezi un brand personal în Social Media (prin video blogging) – Andrei Lăcătuș, 10lucruri.ro

AEGEE este una dintre cele mai mari organizații studențești interdisciplinare din Europa. Comunitatea noastră își propune să stimuleze comunicarea, difuzarea informației și încurajează spiritul de inițiativă într-un mediu multidisciplinar cu impact atât la nivel local, cât și european.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează