Vrei trotuare eliberate de masini?

0

Masinile abandonate contribuie in mod semnificativ la imaginea dezolanta a unor parcari, strazi si bulevarde, creand impresia de aspect neingrijit, insalubritate si lipsa de gospodarire. Rezolvarea acestei situatiii ar putea aduce zeci de mii de lei la bugetele primariilor de sector din taxe de parcare, ar elibera cateva sute de locuri de parcare pentru numerosi cetateni care se confrunta cu aceasta problema si ar elimina o prezenta daunatoare de pe spatiul verde.

Desfasurarea proiectului:

1.Crearea unei baze de date cu minim 600 de masini abandonate
2.Ridicarea a minim 400 de masini din cele prezente in baza de date
3.Crearea unui site web unde cetatenii sa poata raporta masini abandonate
4.Crearea si implementarea unei campanii de comunicare in mediul online, care sa sustina proiectul „Bucuresti – un oras fara rable” Obiective secundare:
5.Implicarea a 60 de voluntari in campania de identificare a masinilor abandonate (10 in fiecare sector)
6.Atragerea a minim 5 parteneri din mass media si implicarea a minim 100 de bloggeri care sa sustina campania „Bucuresti – un oras fara rable”

Voteaza proiectul „Bucuresti – oras fara rable” pe site-ul taraluiandrei.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează