Vrei să te implici în organizarea BIEFF 2017? S-a deschis call-ul pentru voluntari

0

Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF caută din nou voluntari dedicați și entuziaști. Cea de-a șaptea ediție aduce între 28 martie și 2 aprilie o serie de filme în premieră, dar și evenimente la care tu vei avea posibilitatea să lucrezi din interior, alături de o echipă dinamică.

unnamed

Ca voluntar, rolul tău este esențial în organizarea festivalului. Vei acumula multă experiență în ceea ce privește management-ul de eveniment și vei avea posibilitatea să cunoști artiști, regizori și alți oameni interesanți! Pentru implicarea lor, toți voluntarii vor primi diplome și surprize promoționale.

Acum ai posibilitatea să aplici – completează formularul până vineri, 3 martie, inclusiv. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne scrii pe adresa voluntariat@bieff.ro. De-abia așteptăm să te cunoaștem!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.