Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei să îţi duci pasiunea pentru IT la nivel internaţional? Aplică pentru proiectul World of IT şi măreşte-ţi şansele!

0

AIESEC Bucureşti lansează un nou proiect „World of IT” dedicat studenţilor de la Politehnică, Cibernetica Si Mate-Info cu scopul de a conecta tinerii cel mai bine pregătiţi cu companiile de profil cele mai bune. Mai mult decât atât, AIESEC Bucureşti oferă posibilitatea acestor studenţi de a lucra în străinătate prin intermediul internshipurilor oferite în reţeaua globală a organizaţiei.


World of IT a fost dezvoltat din nevoia pieţei pentru tineri profesionişti şi a nivelului ridicat de pregătire a studenţilor de profil din România, abilităţi ce le oferă posibilitatea de a se afirma la nivel internaţional. Într-un domeniu în continuă schimbare, World of IT îşi propune să ofere tinerilor cadrul de învăţare şi rampa de lansare într-o carieră de succes.

Acest proiect a fost desfăşurat în anii trecuţi în Iaşi şi Suceava cu rezultate foarte bune, iar anul acesta, la Bucureşti, a fost adăugată caracteristica internaţională prin oportunităţile de internship în străinătate. Structura proiectului vizează dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor în trei etape: un internship într-o companie din Bucureşti între trei şi şase luni, perioadă care reprezintă baza de experienţă necesară pentru a aplica la nivel internaţional, astfel că formarea lor continuă printr-un internship de profil în străinătate. Pe tot parcursul acestui proces, tinerii au parte de sesiuni de pregătire din partea AIESEC Bucureşti pentru a aduce un plus performanţei lor.

Înscrierea se face pe www.aiesecbucharest.ro  începând cu data de 15 iulie urmând ca procesul de selecţie să se desfasoare in perioada 6- 18 august.

Despre AIESEC Bucureşti

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 107 țări și teritorii și având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţa de dezvoltare inedită bazată pe 10.000 de oportunităţi de leadership, 10.000 de posibilităţi de exchange, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale si activitaţi de învatare in cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în Romania s-a facut remarcată timp de 21 ani, extinzandu-se într-un număr de 15 oraşe.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.