Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei sa iti dezvolti creativitatea in timp ce faci si o fapta buna? Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari!

0

Vrei sa iti dezvolti creativitatea in timp ce faci si o fapta buna? Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari! [termen limită. 15 noiembrie 2016]

Daca doresti sa iti aduci contributia avand un impact social si in acelasi timp sa faci lucruri creative, te asteptam in echipa de voluntari Chance for Life!

chance-for-life-vrei-sa-fii-voluntar

Te poti implica in confectionarea de felicitari, bijuterii si alte obiecte decorative si in reprezentarea fundatiei la targuri si expozitii.

De ce sa participi?

Pentru ca:

– iti dezvolti creativitatea si capeti incredere in tine;

– prin activitatea ta vei sustine integrarea socio-profesionala si dezvoltarea independenta a unor tineri cu dizabilitati;

– poti participa la schimburi de tineret si traininguri nationale si internationale

– vei avea un contract de voluntariat si poti primi adeverinta de practica (In urma aprobarii noii legi a voluntariatului, stagiul tau poate fi considerat experienta profesionala)

Daca ti-am atras atentia si iti doresti sa petreci in acest fel doua ore pe saptamana, te invitam sa trimiti CV-ul si motivatia ta la adresa voluntari@chanceforlife.ro pana pe data de 15 noiembrie 2016.

Va urma o intalnire introductiva pe 16 noiembrie, la ora 16.30, in zona Timpuri Noi. Alegand calea voluntariatului vei avea ocazia de a te dezvolta personal!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.