Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei să fii voluntar BIEFF 2016? Aplică acum!

0

Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF caută din nou voluntari dedicați și entuziaști. Cea de-a șasea ediție aduce o serie de filme în premieră, dar și multe evenimente la care tu vei avea posibilitatea să lucrezi din interior, alături de o echipă dinamică.

unnamed (1)
Formular voluntariat

Ca voluntar, rolul tău este esențial în organizarea festivalului. Vei acumula multă experiență în ceea ce privește management-ul de eveniment și vei avea posibilitatea să cunoști artiști, regizori și alți oameni interesanți! Pentru implicarea lor, toți voluntarii vor primi diplome și surprize promoționale.

Acum ai posibilitatea să aplici – completează formularul până luni, 29 februarie, inclusiv.

De-abia așteptăm să te cunoaștem!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.