Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei sa faci parte din reteaua tinerilor cu potential?

0

Aplica pana pe 23 aprilie la Top Talents Romania – cel mai mare eveniment de cariera dedicat tinerilor cu potential

Top Talents Romania este un eveniment de cariera care isi propune sa identifice cei mai buni 300 de tineri cu potential din Romania. Aflat la cea de-a 7-a editie,  anul acesta, evenimentul se va desfasura in perioada 15 – 16 mai, la Hotel Caro din Bucuresti.

Top Talents Romanaia va cuprinde conferinte pe teme de leadership si dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interactiune cu angajatorii, prezentari de oportunitati de cariera precum programe de internship, trainee si management trainee. Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro, pana pe 23 aprilie, la sectiunea dedicata evenimentului Top Talents.

DRG_2166

Pana in prezent, aproximativ 12 000 de tineri au aplicat pentru Top Talents Romania, dintre care aproximativ 1600 au participat la eveniment.  „Pentru a ajunge in finala evenimentului, candidatii trec printr-un proces complex de selectie care consta in evaluarea CV-ului, a unui formular de aplicare si sustinerea unui set de teste online. In functie de punctajul obtinut, cei mai buni 1000 de tineri intra in a doua etapa de selectie care consta in evaluarea prin intermediul testelor Cut-E, care sondeaza abilitati numerice si logice. In final, cei mai buni 300 de candidati sunt invitati la cele doua zile de eveniment” – Salomeea Florea, Project Manager, Top Talents Romania.

In cadrul evenimentului Top Talents din acest an, aplicantii selectati vor avea sansa:

  • sa participe la conferinte si sesiuni sustinute de modele de succes si invitati internationali
  • sa interactioneze intr-un cadru restrans cu 8 companii multinationale de unde pot afla mai multe despre programele de internship si management trainee pe care acestia le au deschise;
  • sa faca parte dintr-o retea a tinerilor cu potential unde pot fi accesate toate programele de internship si traineeship din piata, unele promovate doar catre comunitatea Top Talents.

Top Talents se adreseaza studentilor in ani terminali de facultate, masteranzilor, doctoranzilor si proaspat absolventilor remarcabili (care au rezultate academice remarcabile sau implicare in activitati extracurriculare/organizatii studentesti ori experienta internationala).

Companiile multinationale care vor fi prezente la eveniment sunt: BRD – Groupe Société Générale, Philips, Vodafone România, EY, Hilti, L’Oréal România, UniCredit Leasing si Unilever.

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.