Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei o invitatie gratuita la Conferintele Webstock 2011?

0

Profesionistii mediului online si persoanele pasionate de social media pot solicita incepand de astazi o invitatie gratuita la Webstock 2011, cea mai mare conferinta locala dedicata platformelor Web 2.0. Evenimentul este oferit de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Petrom si HP Romania.

Sursa si mai multe informatii pe comunicatedepresa.ro

Invitatiile pot fi solicitate in pagina web a evenimentului, in urma completarii unui scurt formular. Toate cererile vor fi analizate, iar persoanele selectate vor fi invitate nominal la eveniment. Accesul la conferinte se va face doar in baza unui ecuson special obtinut de la organizatori.

Conferintele Webstock isi propun sa aduca un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare si oportunitati din social media, completate de informatii de ultima ora despre tehnologiile si aplicatiile din domeniu. Anul acesta, a doua parte a conferintelor va include trei micro-evenimente ce vor aborda subiecte majore din online despre retelele sociale, blogging si viitorul tehnologiei.

Pe 10 august au inceput inscrierile proiectelor web 2.0 la Webstock Awards, gala premiilor social media din Romania. In aceasta competitie sunt asteptate proiecte de social media si aplicatii mobile din partea agentiilor de PR, advertising, interactive si a dezvoltatorilor de proiecte digitale si aplicatii.

Participarea la competitie este gratuita, iar proiectele pot fi inscrise pana la data de 9 septembrie 2011 si trebuie trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei – Publishing, Utility, Viral, Social Networking, User Generated Content, Video & Audio, Blogging Campaigns, Mobile Applications, Facebook Fan Pages, Facebook Applications, Special Projects si “Others”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.