Vrei o invitatie gratuita la Conferintele Webstock 2011?

0

Profesionistii mediului online si persoanele pasionate de social media pot solicita incepand de astazi o invitatie gratuita la Webstock 2011, cea mai mare conferinta locala dedicata platformelor Web 2.0. Evenimentul este oferit de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Petrom si HP Romania.

Sursa si mai multe informatii pe comunicatedepresa.ro

Invitatiile pot fi solicitate in pagina web a evenimentului, in urma completarii unui scurt formular. Toate cererile vor fi analizate, iar persoanele selectate vor fi invitate nominal la eveniment. Accesul la conferinte se va face doar in baza unui ecuson special obtinut de la organizatori.

Conferintele Webstock isi propun sa aduca un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare si oportunitati din social media, completate de informatii de ultima ora despre tehnologiile si aplicatiile din domeniu. Anul acesta, a doua parte a conferintelor va include trei micro-evenimente ce vor aborda subiecte majore din online despre retelele sociale, blogging si viitorul tehnologiei.

Pe 10 august au inceput inscrierile proiectelor web 2.0 la Webstock Awards, gala premiilor social media din Romania. In aceasta competitie sunt asteptate proiecte de social media si aplicatii mobile din partea agentiilor de PR, advertising, interactive si a dezvoltatorilor de proiecte digitale si aplicatii.

Participarea la competitie este gratuita, iar proiectele pot fi inscrise pana la data de 9 septembrie 2011 si trebuie trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei – Publishing, Utility, Viral, Social Networking, User Generated Content, Video & Audio, Blogging Campaigns, Mobile Applications, Facebook Fan Pages, Facebook Applications, Special Projects si “Others”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează