Voyage, Voyage New York, New York

0

Voyage, Voyage la New York, New York

Marti 27 noiembrie, de la ora 18:30, la Libraria Bastilia din Piata Romana nr. 5, Bucuresti
Invitatii sunt Denisa Comanescu si Razvan Tupa, cartea in discutie este „Extrem de tare si incredibil de aproape” de Jonathan Safran Foer, iar filmul proiectat dupa discutie va fi „New York, I Love You!”.
Discutam despre cautare, inocenta, noi inceputuri si energia molipsitoare a unui oras care isi traieste permanent adolescenta efervescenta.
Va astept, veniti deschisi si curiosi. Daca vreti sa castigati premiul, urmati si dress-code-ul: metalic, geometric, asimetric…sau veniti direct drept Statuia Libertatii :.)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează