„Voyage, Voyage” la Hong Kong / miercuri 3 octombrie 2012

0
„Voyage, Voyage” 8, Hong Kong, se intampla miercuri 3 octombrie 2012 de la ora 19.00 la Librarium Bastilia din Bucuresti. 
Calator: Vlad Mixich, Vorbind despre „Valul pictat” de Somerset Maugham, despre colonialism, imposibila iubire intre Est si Vest, psihologia extremelor si multe altele, dupa care ne uitam la „In the Mood for Love”, obsedantul film al lui Wong Kar-wai.
 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează