Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vouă, celor care știți încă să vă bucurați, să prețuiți și să fiți calzi

0

Hai să facem Sărbătoare în incubator107 când se lasă seara lui 3 decembrie, la ora 8, în Popa Nan 82. Hai să fie ca-n familie – învățăm împreună, cântăm împreună, venim cu merinde și galbeni, dar mai ales ne strângem unii în alții și creștem. Dacă încă nu ești de-al nostru, dar ești curios, scrie-ne până joi la noi@incubator107.com. Spune-ne de ce vrei să vii și de ne convingi, vii la celebrație cu o invitație – pentru doi ca noi!

O să fie o experiență de amintit – cine credea c-o să știi să te dai pe monociclu, c-o să prepari cafea din Nicaragua și-o să călătorești prin Japonia! O să cam ai ce povesti la nepoți – tu ai dansat bachata, chiar tu ai făcut cozonac și-ai decorat bradul, ba chiar, în ciuda oricăror așteptări, ai învățat să machiezi și să coafezi.

O să fie o amintire de experimentat – facem Piața Făuritorilor cu ultimile invenții ale meșterilor noștri făcători și licităm artefactele cele mai spectaculoase! Neli și prietenii ne strâng laolaltă în jurul cântecelor de leagăn, a cântecelor vechi și a colindelor. Colac peste pupăză, Grimus ne dăruiesc un concert care preschimbă orice hibernare într-o Sărbătoare!

Și pentru că noi suntem noi – ne mutăm cu cortul în Traian 107 să facem tărăboi la jam session cu Neli și prietenii, să chiuim la Cirque du Soleil 3D, să jucăm HABITAT și să răsărim cu Teatru Labirint. Cafea la oală, lumină, o nouă sărbătoare.

Hai să scoatem scântei!

 

 


Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.