Voteaza Initiativa Favorit!

0

Iniţiativa Favorit este una dintre cele mai ambitioase initiative comunitare din Romania si merita sustinuta pentru a-si atinge scopul final si pentru a continua sa inspire si sa motiveze si alte cartiere sa-i urmeze modelul. 

„Co-cream Favorit” este un proiect de design participativ pentru spatiul public si evenimente urbane, propus de comunitate, pentru comunitate. Daca va place ideea, aici puteti afla mai multe si ne puteti vota:

Transformarea proiectului in realitate tine 40% de voturile voaste!
 poster_3 initiativa favorit

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează