Voteaza finalistii Galei Premiilor in Educatie, editia 2011!

0

S-a lansat platforma online de votare a finalistilor Galei Premiilor in Educatie – editia 2011. Aceasta va fi functionala in intervalul 20-30 octombrie, iar optiunea de votare este deschisa publicului larg. Cei 92 de finalisti ale celor 11 sectiuni de concurs sunt prezenti pe aceasta platforma, alaturi de un profil individual menit sa informeze publicul votant despre cele mai relevante aspecte ale fiecarei candidaturi.

Numarul voturilor stranse va desemna pentru fiecare sectiune un castigator – acesta va primi un premiu de popularitate, fara legatura cu premiile in bani oferite la competitia Gala Premiilor in Educatie ca urmare a evaluarii Juriului, pe baza criteriilor anuntate aici.

Pentru voturile de popularitate, procedura insa este foarte simpla si rapida. Doritorii trebuie sa-si creeze un cont la http://www.premiileineducatie.ro/gpo/ si apoi sa se autentifice. Imediat dupa aceea se poate vota cate un candidat la fiecare dintre cele 11 sectiuni. Dupa votare, contul se mai poate folosi exclusiv pentru a lasa comentarii si a-i contacta personal pe finalisti.

Platforma de votare a popularitatii a fost lansata cu scopul de a-i incuraja pe finalisti sa promoveze suplimentar munca lor.

Castigatorii celor 11 premii de popularitate vor fi anuntati, alaturi de castigatorii Galei, in cadrul evenimentului din 2 noiembrie 2011.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează