Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voteaza finalistii Galei Premiilor in Educatie, editia 2011!

0

S-a lansat platforma online de votare a finalistilor Galei Premiilor in Educatie – editia 2011. Aceasta va fi functionala in intervalul 20-30 octombrie, iar optiunea de votare este deschisa publicului larg. Cei 92 de finalisti ale celor 11 sectiuni de concurs sunt prezenti pe aceasta platforma, alaturi de un profil individual menit sa informeze publicul votant despre cele mai relevante aspecte ale fiecarei candidaturi.

Numarul voturilor stranse va desemna pentru fiecare sectiune un castigator – acesta va primi un premiu de popularitate, fara legatura cu premiile in bani oferite la competitia Gala Premiilor in Educatie ca urmare a evaluarii Juriului, pe baza criteriilor anuntate aici.

Pentru voturile de popularitate, procedura insa este foarte simpla si rapida. Doritorii trebuie sa-si creeze un cont la http://www.premiileineducatie.ro/gpo/ si apoi sa se autentifice. Imediat dupa aceea se poate vota cate un candidat la fiecare dintre cele 11 sectiuni. Dupa votare, contul se mai poate folosi exclusiv pentru a lasa comentarii si a-i contacta personal pe finalisti.

Platforma de votare a popularitatii a fost lansata cu scopul de a-i incuraja pe finalisti sa promoveze suplimentar munca lor.

Castigatorii celor 11 premii de popularitate vor fi anuntati, alaturi de castigatorii Galei, in cadrul evenimentului din 2 noiembrie 2011.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.