VOTEAZA daca iti place joaca in spatiul public

0

CUBucurie

CUBucurie provoaca la joaca in spatiul public!

Sursa: aici.

Ingrediente: 1 buc. covor de iarba, 1 joc de cuburi supradimensionate, 5 mesaje provocatoare de buna dispozitie, 1 loc pentru propus provocari, veselie si creativitate in cantitati nelimitate. Amestecate aduc jocurile copilariei in contextul urban si indeamna vizitatorii sa se implice si sa colaboreze. Este o interventie urbana interactiva, indemnand utilizatorii sa isi creeze propriul context: alegerea culorii, modul de utilizare a cuburilor (ca scaune, mese, joc) si asezarea acestora in spatiu ramanand la latitudinea fiecaruia.

Si pentru ca experienta sa ii insoteasca si dupa Street Delivery, cei care vor intra in joc vor primi carti postale si stickere cu provocarile preferate.

La joaca!

ACCESEAZA ACEST LINK CA SA II VOTEZI DACA ITI PLACE IDEEA 

Mai multe despre initiatorii proiectului, Urban 2020 pe contul lor de Facebook: www.facebook.com/bucuresti.cartiere.comunitati

cubucurie bucuresti cartiere

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează