“VORTEX”, o nouă colecție David Sandu

0

  “VORTEX” – o nouă colecție David Sandu la Galeria ArtXpert

            Joi, 9 mai 2013, va avea loc lansarea noii colecții de bijuterie contemporană VORTEX, semnată de designerul David Sandu. Colecția va fi expusă spre vizionare, apreciere și achiziție în exclusivitate în cadrul galeriei ArtXpert Fine Art Concept-store, aflată pe Str. Puțul lui Zamfir, nr. 45-47 – zona Dorobanți.

           Inel David Sandu 1 VORTEX este o colecție compusă din 16 inele cu dimensiuni, forme și ergonomie, care aduc în discuție echilibrul ca pe o înțelegere a poziționării în context. Piesele se aproprie cu linii ferme de lumea formelor vegetale, având ca reper VERTICALA. Simțul verticalei guvernează spațiul și volumetria, regăsindu-se ca expresie artistică în îmbinarea formelor. Orice bijuterie David Sandu este unică și se subsumează unui concept, iar piesele din cadrul colecției se completează și își sporesc reciproc valoarea estetică.

            Designerul de bijuterie David Sandu, posesor al unor numeroase premii internaționale din domeniu și furnizor oficial al Casei Regale a României, continuă prin această colecție inițiativele de revoluționare și inovare a mediului artistic românesc și de poziționare a bijuteriei contemporane ca formă de artă independentă. Tocmai de aceea, expunerea colecției în cadrul Galeriei ArtXpert face parte dintr-un demers natural de explicare culturală și artistică a bijuteriei alături de celelalte forme de artă.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează