„Vom încerca să creăm o atmosferă de meditație asupra vieții și destinelor umane” (Grigore Leșe) CONCERT, 13 MAI

0

„Concertul din 13 mai 2014, de la Ateneul Român, va fi un concert al bucuriei, al reînvierii naturii. Este o provocare, deoarece muzicile pe care le voi prezenta, împreună cu organistul Nicolae Licareț și Ansamblul „Archaeus” dirijat de compozitorul Liviu Dănceanu, s-au format în perioade diferite, fiecare având o tematică specifică. Concertul se va întregi prin împestrițirea semnalelor pastorale cu imne și hori, performând stilul băsmit de povestire dramatică. Instrumentele rudimentare vor pregăti ambianța altor ecouri străvechi prin îngemănări cu sonoritățile instrumentelor clasice. Vom încerca să creăm o atmosferă de meditație asupra vieții și destinelor umane. Va fi o poveste inepuizabilă a sunetelor, prilej de împăcare cu lumea, care îndeamnă la destăinuiri de sensibilități ascunse. Muzicile trebuie împlinite pentru a ne dezmierda sufletul și pentru a-l apăra de prăvălirea în deșertăciunea din fiecare zi. Înfiinţat

Ziua concertului a fost aleasă într-un moment important al calendarului popular, ajunul sărbătorii numite Todorusale. Este un timp magic, timp hotar între anotimpuri, când Sântoaderii -patroni ai primăverii- le investesc pe zânele Rusalii cu puterea de a guverna vara. Este o noapte a cerurilor deschise.”

Grigore Leșe

Mai multe detalii despre concertul din 13 mai 2014 de la Ateneul Român din București pe www.facebook.com/GrigoreLese

ateneu_afis

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează