Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Vom încerca să creăm o atmosferă de meditație asupra vieții și destinelor umane” (Grigore Leșe) CONCERT, 13 MAI

0

„Concertul din 13 mai 2014, de la Ateneul Român, va fi un concert al bucuriei, al reînvierii naturii. Este o provocare, deoarece muzicile pe care le voi prezenta, împreună cu organistul Nicolae Licareț și Ansamblul „Archaeus” dirijat de compozitorul Liviu Dănceanu, s-au format în perioade diferite, fiecare având o tematică specifică. Concertul se va întregi prin împestrițirea semnalelor pastorale cu imne și hori, performând stilul băsmit de povestire dramatică. Instrumentele rudimentare vor pregăti ambianța altor ecouri străvechi prin îngemănări cu sonoritățile instrumentelor clasice. Vom încerca să creăm o atmosferă de meditație asupra vieții și destinelor umane. Va fi o poveste inepuizabilă a sunetelor, prilej de împăcare cu lumea, care îndeamnă la destăinuiri de sensibilități ascunse. Muzicile trebuie împlinite pentru a ne dezmierda sufletul și pentru a-l apăra de prăvălirea în deșertăciunea din fiecare zi. Înfiinţat

Ziua concertului a fost aleasă într-un moment important al calendarului popular, ajunul sărbătorii numite Todorusale. Este un timp magic, timp hotar între anotimpuri, când Sântoaderii -patroni ai primăverii- le investesc pe zânele Rusalii cu puterea de a guverna vara. Este o noapte a cerurilor deschise.”

Grigore Leșe

Mai multe detalii despre concertul din 13 mai 2014 de la Ateneul Român din București pe www.facebook.com/GrigoreLese

ateneu_afis

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.