Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Volunteers Fest prezintă concertul voluntarilor

0

  

Trupele invitate sunt Loungerie II, Green Tea, Barock Group si Timeline

Concertul va avea loc pe 24 aprilie, în Kulturhaus, începând cu ora 22.00

 

Volunteers Fest încheie prima ediţie a singurului festival din România dedicat tuturor voluntarilor cu un concert în Kulturhaus. Evenimentul va avea loc pe 24 aprilie începând cu ora 22.00, iar formaţiile invitate sunt Loungerie II, Green Tea, Barock Group si Timeline.

Dedicat tuturor voluntarilor, festivalul are ca scop principal răsplătirea tuturor persoanelor care şi-au dedicat timpul liber activităţii de voluntariat. Volunteers Fest, proiect iniţiat de Brigada de Voluntari, s-a desfăşurat pe parcursul a patru săptămâni tematice: creativă, educativă, aplicativă şi sportivă, 20 – 24 aprilie,  festivalul fiind deschis de piesa de teatru forum „Doar un voluntar” susţinută de ART Fusion, piesă ce va avea o a doua parte pe 28 aprilie în Open Pub.

LOUNGERIE II este una dintre expresiile muzicale pe care le produc tinerii din colectivul muzical Abator Industries. Dacă fiecare proiect muzical are o altă direcţie şi o altă personalitate centrală, LOUNGERIE II este proiectul feminin, spaţiul YIN, fuziunea dintre lounge, punk, experimental music şi noire jazz. Formula actuală este compusă din Voce (Andreea Tincea), Chitară (Cătălin Lungu), Tobe (Daniel Iliescu), Chitară (Dan Michiu), spoken word (Andrei Bucureci), Bas (Doru Boeriu).

Formaţia Green Tea a fost înfiinţată de către Petru Călinescu, împreună cu colegii săi, în vara anului 2011 şi este specializată în muzică pop și rock alternativ. Trupa este compusă din Petru Călinescu (voce / clape), Mihai Nedelcu (clape), Alex Turcu (backing vocals / clape)Rareș Stoian (chitară), Radu Virsta (bass) și Mircea Vartan (tobe).

BAROCK Group a fost înfințată în anul 1982. Trupa abordează ca stil muzical OHR (Old Hard Rock). Componenta grupului BAROCK în formula 2012 este Dan Oancea – voce, Cristi Luca – chitară, Denz Crăiniceanu – chitară, Viorel Pascu – chitară bass, Daniel Croitoru – tobe și MIHAI „cROCo” MANEA.

Trupa Timeline a derivat, în toamna anului 2011, dintr-un proiect mai vechi început de Mircea Ţane împreună cu actualul chitarist si basist (Matei si Toma). Datorită faptului că stilurile celor din trupa sunt diferite, Timeline s-a axat pe coveruri variate. Cu toate acestea, trupa şi-a lansat de curând primele piese, „Balada Fobiilor” si „Sah Mat”. În prezent componenţa trupei este următoarea: Mircea Ţane – vocal, Matei Vasilache – chitară solo şi backing vocals, Călin Popescu – chitara ritm, Toma Popa – chitară bass şi Andrei Ivan – tobe.

Intrarea este liberă pentru toţi voluntarii.

În perioada 20 – 24 aprilie, Volunteers Fest organizează Săptămâna Sportivă, iar pe 28 aprilie ART Fusion prezintă partea a doua a piesei de teatru forum „Doar un voluntar” la Open Pub.

Pentru mai multe informaţii despre Volunteers Fest, vă rugăm accesaţi site-ul www.volunteersfest.ro şi pagina de Facebook.

Parteneri: F64, Epson, Open Pub, ArCub, Silver Church, Trouble Dance School

Parteneri media: Bravo, money.ro, Şapte Seri, Revista de Povestiri, Student din Provincie, 220.ro, orasulm.eu, TV City, România Pozitivă, Blogunteer, CSR Media, Cooperativa Urbană, Studentie.ro, Teen Press, Succes pentru România, amdoar18ani.ro, Gen90, onlinestudent.ro

Parteneri educaţionali: DaAfaceri, ART Fusion, Centrul de Creaţie Tehnică pentru Tineret (inventeaza.ro), Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat, Fundaţia Tineri pentru Tineri, Asociaţia Young Initiative, Philos – Asociaţia Studenţilor din Filosofie, ASJC – Youthpress Romania, EESTEC LC Bucharest, Liga Studenţilor Electonişti, Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Greenpeace CEE Romania, Omnimind – Asociaţia pentru dezvoltarea potenţialului uman, Sindicatul Studenţilor din Cibernetică, Cercetaşii României, Advice România, Fundaţia Friends for Friends, Liga Studenţilor Români din Străinătate, ELSA România, Teamwork, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, AEGEE Bucureşti.

Concert - Volunteers Fest

Brigada de Voluntari este o organizaţie non-profit, care oferă suport organizatorilor de evenimente şi organizează propriile evenimente pentru voluntari. Din 2008, Brigada de Voluntari lucrează alături de organizatorii din domeniul divertismentului, cultural, sportiv sau cu impact social.

Organizaţia are la activ participarea la peste 150 de evenimente, atât outdoor, cât și indoor, în țară (București, Cluj Napoca) și în străinătate (Ungaria, Serbia, Bulgaria).

Brigada de Voluntari contribuie la îmbunătăţirea productivităţii în cadrul unui eveniment, având cunoștințe practice despre managementul acestuia. Asociaţia vine în sprijinul organizatorilor cu coordonatori specializaţi şi echipe pentru acces, acreditări, puncte de înregistrare, îndrumare, producție, waste management, asistenţi backstage, translatori, etc. Mai multe informații despre BdV sunt disponibile pe site și pagina de Facebook.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.