Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voluntarii Sport pentru Viață susțin mișcarea la ONG-Fest!

0

Asociația Sport pentru Viață se alătură și în acest an participanților ONG Fest 2014 și vă așteaptă pe 10 și 11 mai, în parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, să susțineți împreună mișcarea.

Dacă vă place sportul, îl practicați și vreți să îi convingeți și pe cei din jur să facă mișcare, faceți o vizită la cortul Sport pentru Viață din cadrul târgului și alăturați-vă echipei de voluntari.

În cele două zile de ONG Fest, Sport pentru Viață vă provoacă să vă întreceți la darts, partide de fussball, popice sau tir cu arcul, activități care vor avea loc în zona standului numărul 141, rezervat asociației. Duminică dimineață, de la ora 10.00, Diana Oprea, campioană mondială la fitness, va fi pe scena ONG Fest împreună cu voluntarii Sport pentru Viață pentru un antrenament energic în aer liber, la care sunt sunteți cu toții invitați.

Logo_SPV-02

Născută din pasiunea pentru sport a campioanei Gabi Szabo, asociația Sport pentru Viață susține și promovează de mai bine de 7 ani, prin nenumărate evenimente și proiecte sportive, valori ca educaţie, informare, efort, respect, dinamism şi integritate.

Peste 500 de voluntari s-au alăturat până acum echipei, iar lista este deschisă. Vă invităm să le descoperiți bucuria de a promova sportul alături de Sport pentru Viață, într-un scurt testimonial:

Evenimentul ONG Fest este organizat anual de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și are ca scop creșterea numărului de cetățeni implicați activ în comunitate, dezvoltarea spiritului asociativ și creșterea implicării asociațiilor și fundațiilor din România în societate.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.