Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voluntariat @Art Out

0

Ești creativ? Vrei/iți place să faci voluntariat? Vrei să dobândești experiență profesională și personală? Devino membru Art Out. Este locul ideal pentru tine. Alege departamentul care te interesează:

*REDACȚIE;
*TRADUCERI;
*CREAȚIE;
*PR&MARKETING;
*PROIECTE;
*FINANȚE;
*HR.
Între 3-17 octombrie intră pe pagina oficială Art Out și completează formularul de înscriere.

afis

CE ESTE ART OUT?

Art Out este o asociație non-profit ce dezvoltă proiecte și produse culturale, având ca scop declarat susţinerea procesului de creaţie artistică; organizarea de evenimente cultural-artistice, științifice, educaționale și recreative; realizarea de cărți, publicații periodice și materiale multimedia, cât și participarea la și organizarea de programe naționale și internaționale, cu și pentru tineri.

Art Out a dezvoltat de-a lungul celor peste cinci ani de experiență în sectorul cultural din România doua publicații de elită: Art Out și Teen Art Out.
Art Out este o revistă de artă unde pasiunea pentru artă, arhitectură, proiecte de restaurare și patrimoniu se regăsește în paginile scrise chiar de către voluntarii asociației.

Mai multe despre noi găsești aici:
– pe pagina Art Out https://www.facebook.com/ArtOutMagazine/?fref=ts
– pe site: www.artout.ro.
-pe blog http://artout.ro/reviste/blog/ .

Pentru detalii, ne poți scrie pe adresa resurse-umane@artout.ro’’.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.