Voluntari eLiberare: proiect inedit pentru copiii şi adolescenţii din cartierul Militari

0

Eşti pasionat de educaţie?

Vino alături de noi sa creăm un proiect inedit pentru copiii şi adolescenţii din cartierul Militari din București.

Căutam voluntari responsabili şi entuziaşti care să împărtăşească cunoştiinţele sau pasiunile lor copiilor din comunitate în perioada 30 iunie – 31 august.

Community_Kids_-_Anunt_Coordonator_-_Facebook_-_Vrei_sa_lucrezi_cu_copiii-v2

Clubul de educatie alternativă şi comunitară este un spaţiu educaţional creat pentru a schimba perspectivele şi oportunităţile copiilor şi adolescenţilor din cartierul Militari. Peste 30 de copiii îşi vor îmbunatăţi abilităţile de viaţă, vor participa la ateliere creative şi practice (jocuri, fotografie, dans, fotbal, dezvoltare emoţională etc.) şi vor fi ajutaţi să îşi îmbunătăţească competenţele la diverse materii şcolare.  De asemenea, vrem sa conectăm comunitatea locală prin întâlniri cu părinţi, membrii ai comunităţii locale (oameni care pot deveni o sursă de inspiraţie pentru copii), dar şi prin evenimente culturale şi sportive.

Vrei să vii în echipa noastră? Completează formularul – eliberare.com/voluntari

Pentru orice informații ne găsiți la cristina.simionescu@eliberare.org sau 0722 689981.

 

Asociaţia eLiberare s-a constituit ca o mişcare socială împotriva fenomenului de trafic de persoane. Resursele create prin activitatea lor sunt puse la dispoziţia tuturor profesioniştilor care lucrează, atât în mod direct, cât şi indirect, cu victimele traficului de persoane, pentru a-i sprijini în atingerea obiectivului comun, reprezentat de eradicarea acestui fenomen. Mai multe informaţii despre noi pe www.eliberare.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează