Voluntari eLiberare: proiect inedit pentru copiii şi adolescenţii din cartierul Militari

0

Eşti pasionat de educaţie?

Vino alături de noi sa creăm un proiect inedit pentru copiii şi adolescenţii din cartierul Militari din București.

Căutam voluntari responsabili şi entuziaşti care să împărtăşească cunoştiinţele sau pasiunile lor copiilor din comunitate în perioada 30 iunie – 31 august.

Community_Kids_-_Anunt_Coordonator_-_Facebook_-_Vrei_sa_lucrezi_cu_copiii-v2

Clubul de educatie alternativă şi comunitară este un spaţiu educaţional creat pentru a schimba perspectivele şi oportunităţile copiilor şi adolescenţilor din cartierul Militari. Peste 30 de copiii îşi vor îmbunatăţi abilităţile de viaţă, vor participa la ateliere creative şi practice (jocuri, fotografie, dans, fotbal, dezvoltare emoţională etc.) şi vor fi ajutaţi să îşi îmbunătăţească competenţele la diverse materii şcolare.  De asemenea, vrem sa conectăm comunitatea locală prin întâlniri cu părinţi, membrii ai comunităţii locale (oameni care pot deveni o sursă de inspiraţie pentru copii), dar şi prin evenimente culturale şi sportive.

Vrei să vii în echipa noastră? Completează formularul – eliberare.com/voluntari

Pentru orice informații ne găsiți la cristina.simionescu@eliberare.org sau 0722 689981.

 

Asociaţia eLiberare s-a constituit ca o mişcare socială împotriva fenomenului de trafic de persoane. Resursele create prin activitatea lor sunt puse la dispoziţia tuturor profesioniştilor care lucrează, atât în mod direct, cât şi indirect, cu victimele traficului de persoane, pentru a-i sprijini în atingerea obiectivului comun, reprezentat de eradicarea acestui fenomen. Mai multe informaţii despre noi pe www.eliberare.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează