Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voluntar la conferinte, concerte si targuri? Brigada de Voluntari te asteapta la inrolare!

0

 

BRIGADA DE VOLUNTARI recrutează oameni pasionați și dornici să învețe despre ORGANIZAREA DE EVENIMENTE

 

Afiș_recrutăriBdV_2014

În cei peste 5 ani de activitate, Brigada de Voluntari (Volunteers Brigade) a ajutat la organizarea a unui număr de peste 300 de evenimente indoor și outdoor de divertisment precum concerte și festivaluri, dar cu o prezență activă și pe paliere precum sportiv, cultural-artistice sau conferințe, summit-uri, flashmob-uri sau alte happening-uri. Organizația este singura de acest tip din România, iar în luna martie căutăm doritori care să se alăture echipei noastre de peste 1000 de voluntari.

Pe data de 25 februarie 2014, Brigada de Voluntari deschide tradiționalul sezon de recrutări care se va finaliza pe 7 martie. Căutăm voluntari pasionați de organizarea de evenimente, cu vârsta minimă de 17 ani, cu dorința de a se dezvolta personal și de a cunoaște oameni noi, creativi și abili în rezolvarea problemelor care să le deschidă pofta de experiențe noi de pus la C.V.

În 2013, Rock the City, Roger Waters, Hurts, Scorpions, Let’s do it, Romania!, Jose Carreras, Bucharest Christmas Market, Riders Club Comana Park Trophy, Tattoo Convention, Maximum Rock Festival, Bucharest International Marathon, DreamHack, Cirque du Soleil, TEDxBucharest, Romanian Business Leaders Summit, dar și Sziget Festival(Ungaria), Exit Festival(Serbia) și Spirit of Burgas(Bulgaria) au fost câteva din evenimentele care și-au făcut loc în calendarul brigadierilor.

De ce să prinzi un loc în Brigada de Voluntari?

·         Vei acumula cunoștințe și experiență în organizarea de evenimente, un domeniu cu o largă deschidere pe piața românească;

·         Te vei dezvolta personal și vei învăța să găsești soluții în probleme neprevăzute;

·         Te vei distra și îți vei petrece timpul liber alături de voluntari la fel de pasionați ca tine;

·         Vei căpăta experiență pentru CV;

·         Îți vei dezvolta abilitățile de lucru în echipă și vei comunica mult mai ușor.

De ce și cum să prinzi un loc în față în Brigada de Voluntari?

·         În funcție de activitatea ta vei putea fi gradat: caporal, subofițer, ofițer sau general (creșterea în grad se va face doar la persoanele de minim 18 ani);

·         Pe lângă conferințe, festivaluri, concerte, activități culturale sau sportive, organizăm și evenimente proprii ( petreceri tematice, Volunteers Fest, Scavenger Hunt etc) dar și proiecte de dezvoltare organizațională prin fonduri de resurse umane sau europene.

Nu vrei să mergi cu noi?

Completează aici formularul de înscriere până pe data de 7 martie și trimite CV-ul(CV_nume_prenume) tău la adresa hr@brigadadevoluntari.ro. În scurt timp, vei primi de la noi o invitație pentru a participa la interviurile colective de recrutare care se vor desfășura pe 15 și 16 martie. În momentul în care primești invitația, te rugăm să ne dai un reply confirmând prezența ta și ți se vor comunica ora și locația la care trebuie să te prezinți pentru interviu.

În anul 2014, vom avea cele mai tari evenimente, mai ales dacă te avem cu noi!

Despre Brigada de Voluntari:

Este o organizaţie non-profit, înființată în 2008, care oferă suport organizatorilor de evenimente şi organizează la rândul ei propriile evenimente pentru voluntari. Brigada lucrează alături de organizatorii din domeniul divertismentului, cultural, sportiv sau cu impact social și contribuie la îmbunătăţirea productivităţii în cadrul unui eveniment, având cunoștințe practice despre managementul acestuia acumulate în cei peste 5 ani de activitate.

Asociaţia vine în sprijinul organizatorilor cu coordonatori specializaţi şi echipe pentru acces, acreditări, puncte de înregistrare, îndrumare, producție, waste management, asistenţi backstage, translatori, etc.

Vă invităm să aflați mai multe despre noi pe site-ul nostru și pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.