Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voltaj a cântat la porțile României, de Ziua Națională

0

Trupa Voltaj a organizat pe 1 Decembrie un concert inedit la Aeroportul “Henri Coandă” Otopeni. Reprezentația a debutat cu piesa “De la capăt” – piesă manifest, lansată recent, pentru a atrage atenția asupra problemelor copiilor și tinerilor din România, în mod special ale celor rămași acasă, fără părinți.

“Sunt trei milioane de români care își construiesc un rost în afara țării și cântăm simbolic, pentru ei. Cântăm pentru părinții plecați și pentru cei aproape 300.000 de copii de acasă, cântăm pentru românii care doresc să ajute. Împreună putem să o luăm de la capăt. Este un mesaj de susținere și un mesaj apel în beneficiul copiilor”- spune Călin Goia, solistul trupei.

Concertul, realizat simbolic la porțile aeriene ale României, de Ziua Națională, a putut fi urmărit și în direct, pe Facebook.

Voltaj 1 Decembrie Otopeni 2

Voltaj a inclus în timpul concertului și câteva urări speciale, adresate României și românilor, de Ziua Națională, selectate dintre cele peste 600 de gânduri, transmise pe canalele sociale de prietenii trupei. Unul dintre fanii Voltaj, cel a cărui urare a întrunit toate voturile membrilor trupei ca fiind cea mai frumoasă, a petrecut întreaga zi alături de ei.

“Doresc României copii frumoși și bine educați, să crească o generație care să îi aprecieze valoarea și frumusețea și să o iubească cel puțin cât o iubesc eu. Atât de tare imi place țara noastră că nu am nici acum pașaport și gânduri să plec în altă parte, nici măcar în vacanțe. Îmi oferă atât de mult că îmi mai trebuie o viață să o descopăr” a fost urarea câștigătoare.

“De la capăt” este o piesă apel în beneficiul copiilor și un mesaj de susținere pentru toți cei care au nevoie să își adune puterea să o ia de la început.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.