Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„VOI FI”, proiect pentru elevii de liceu: experiente ce ii pot inspira in a face alegeri pentru ce vor si pot sa devina in viitor

0

VOI FI, este un proiect initiat si derulat de Asociatia VolunDar si are drept public tinta elevii de liceu pe care ii ajutam sa se expuna diverselor experiente ce ii pot inspira in a face alegeri pentru ce vor si pot sa devina in viitor.

  • Imaginati-va cum ar fi daca copiii ar avea ragazul sa inteleaga ce talente au;
  • Imaginati-va cum ar fi daca copiii ar reusi sa simta ce le place;
  • Imaginati-va cum ar fi daca profesorii si alti adulti din jur i-ar incuraja sa se descopere.

Noi ne-am imaginat si acum ne bucuram de poveste. Hai cu noi in echipa! Suna acum la 0746252505 sau scrie un mail la VolunDar@gmail.com

Sursa: aici.

  • Esti antreprenor sau profesionist in orice domeniu? Vrem sa te vedem cum lucrezi. Te putem vizita? Multumim!
  • Organizezi un eveniment despre antreprenoriat, marketing, economie…? Cheama-ne si pe noi. Vom sta intr-un coltisor si vom lua notite in liniste, iar daca vom pune intrebari o sa-ti placa. Multumim!
  • Ai cateva ore libere pe saptamana/luna si vrei/poti sa inspiri adolescenti care se intreaba daca profesia ta poate fi urmata si de ei? Da-ne un semn. Copiii sunt fantastici si te vor bucura cu prezenta lor. Multumim!
  • Poti primi elevi de liceu sa faca practica la firma ta? Minunat, vei ajuta astfel ca informatia teoretica despre antreprenoriat, economie, marketing, ….sa capete forma si valoare reala. Multumim!
  • Ne poti sustine financiar sau logistic?  Multumim!

Pentru oricare dintre variantele de mai sus, sau alta idee care poate ajuta, iti multumim si te rugam suna acum la 0746252505 sau scrie un mail la VolunDar@gmail.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.