Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vocea Guerrilla Logout la LOBUL CREATIV

0

LOBUL CREATIV – vocea Guerrilla Logout

Sursa: aici.

Daca sunteti consumatori de radio, probabil ca il asociati pe Bogdan Serban cu un fel de entitate sonora. Pentru ca in fiecare zi intre 17:00 si 20:00 el este vocea de la Guerrilla Logout care va face sa deveniti campioni la „opritul din orice”, doar ca sa il ascultati.

Noi l-am chemat intr-o lumina care ne dezvaluie mai mult decat o voce: un tip foarte colocvial, cu conformatie actoriceasca, care dezvolta o poveste inteligenta, incepand cu afirmatia „Creativitatea este o amanta pretentioasa.”

Bogdan Serban este invitatul nostru de aceasta data in Lobul Creativ si credem ca ii sta foarte bine aici. Daca vreti si voi sa vedeti vocea care isi potriveste cuvintele pe tema creativitatii, urmariti interviul AICI.

CONCURS- Useless talents put to use
De azi pana vineri cautam povesti despre talentele voastre ciudate. Pe cele mai populare le vom premia cu 2 volume ”Outliers” de Malcom Gladwell.

BIBLIOTECA FFFF – recomandarile noastre
Suntem inconjurati de atat de multe carti incat nici nu mai stim cu care sa incepem. Asa ca ne-am gandit sa facem o selectie de publicatii care merita citite si, de acum incolo, dam mai departe recomandarile noastre.

P.S. Multumim echipei Decat o Revista pentru implicarea si ideile bune cu care a contribuit la toate materialele marca Lobul Creativ si multumim Okian pentru ajutorul oferit in cadrul concursului ”Useless talents put to use”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.