Vocea Guerrilla Logout la LOBUL CREATIV

0

LOBUL CREATIV – vocea Guerrilla Logout

Sursa: aici.

Daca sunteti consumatori de radio, probabil ca il asociati pe Bogdan Serban cu un fel de entitate sonora. Pentru ca in fiecare zi intre 17:00 si 20:00 el este vocea de la Guerrilla Logout care va face sa deveniti campioni la „opritul din orice”, doar ca sa il ascultati.

Noi l-am chemat intr-o lumina care ne dezvaluie mai mult decat o voce: un tip foarte colocvial, cu conformatie actoriceasca, care dezvolta o poveste inteligenta, incepand cu afirmatia „Creativitatea este o amanta pretentioasa.”

Bogdan Serban este invitatul nostru de aceasta data in Lobul Creativ si credem ca ii sta foarte bine aici. Daca vreti si voi sa vedeti vocea care isi potriveste cuvintele pe tema creativitatii, urmariti interviul AICI.

CONCURS- Useless talents put to use
De azi pana vineri cautam povesti despre talentele voastre ciudate. Pe cele mai populare le vom premia cu 2 volume ”Outliers” de Malcom Gladwell.

BIBLIOTECA FFFF – recomandarile noastre
Suntem inconjurati de atat de multe carti incat nici nu mai stim cu care sa incepem. Asa ca ne-am gandit sa facem o selectie de publicatii care merita citite si, de acum incolo, dam mai departe recomandarile noastre.

P.S. Multumim echipei Decat o Revista pentru implicarea si ideile bune cu care a contribuit la toate materialele marca Lobul Creativ si multumim Okian pentru ajutorul oferit in cadrul concursului ”Useless talents put to use”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează