Vizitează mai bine de 20 de tari la Globall Village!

0

Duminică, 24 februarie, va avea loc cea de-a VII-a ediţie a evenimentului Global Village organizat de AIESEC Bucureşti în parteneriat cu Palatul Naţional al Copiilor, eveniment cultural ce aduna împreună oameni şi culture din toate colţurile lumii.

Persoane de toate vârstele sunt aşteptate, în intervalul orar 12:00-18:00, pentru a “vizita” 28 de tari din toate colţurile lumii. La eveniment vor fi prezente ambasade şi stundenti internaţionali din ţările reprezentante, o ocazie unică de a interacţiona cu oameni diverşi.

Muzica, dansul și degustările tradiționale vă vor încânta simțurile pe parcursul unei zile întregi de sărbătoare. De asemenea, veți găsi standuri cu obiecte tradiționale și workshop-uri, unde veți avea ocazia să probați costume sau să învățați să scrieți în coreeană

Premiile nu vor lipsi! Prin înscrierea la tombola poţi câştiga o excursie în afara ţării oferită de Agenţia de Turism Seta Travel.
Participarea la eveniment este gratuită pentru toţi participanţii.

Pentru mai multe informații despre Global Village, accesați www.aiesecbucharest.ro/global-village.

AIESEC este cea mai mare organizație non-guvernamentală pentru tineri din întreaga lume. Prezenă în peste 113 țări și teritorii, cu mai bine de 60.000 membrii, AIESEC are o experiență de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. AIESEC București (http://www.aiesecbucharest.ro/) a fost primul ONG activ din România, începând cu martie 1990. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare integrală bazată pe oportunități de leadership, posibilități de schimb de experiență internaţională, de participare la conferințe, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional.

Poster GV

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează