Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vizitează EFdeN 4C, primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România

0

Acum poți vizita EFdeN 4C – Primul Centru de Cercetare a
Condițiilor de Confort din România

După Lansarea Oficială din toamna anului trecut în cadrul Săptămânii Sustenabiliății, evenimentul care a reunit specialiști ai mediului privat, public, academic și non-guvernamental în căutare de soluții la probleme de sustenabilitate, eficiență energetică sau voluntariat, EFdeN anunță deschiderea pentru publicul larg a porților EFdeN 4C – primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România, realizat cu ajutorul celor peste 120 de parteneri.

unnamed

Sâmbătă, 16 ianuarie, între orele 12:00–16:00, vă așteptăm la sediul EFdeN 4C de pe Bvd. Pache Protopopescu nr. 66, în incinta Facultății de Inginerie a Instalațiilor, București, pentru a lua parte la Turul Public ce va inaugura programul de vizitare al prototipului EFdeN 4C. Pentru a afla mai multe despre conceptul, evoluția, tehnologiile implementate în proiect dar și strategiile active și pasive, sau despre echipa EFdeN, vă rugăm să vă înscrieți la turul public de sâmbătă accesând linkul

Hartă. Prototipul îl găsiți la adresa București, Bvd. Pache Protopopescu, nr.66 (în incinta Facultății de Inginerie a Instalațiilor).

Program de Vizitare

Începând cu luna ianuarie, tururile publice se vor desfășura în fiecare săptămână, în zilele de marți și joi între orele 18:00–20:00, respectiv sâmbătă între orele 12:00–16:00. Gazde vor fi membrii voluntari ai echipei EFdeN, pregătiți pentru a veni în întâmpinarea oricărei întrebări sau curiozități despre prototip, proiect sau echipă.

Cine suntem și ce facem?

Suntem un grup de studenți din cadrul a 5 universități din București, pasionați de arhitectură, inginerie, management și comunicare, am proiectat și construit, transportat 2500 km până în Franța la competiția Solar Decathlon Europe 2014, Versailles, asamblat în doar 12 zile și reasamblat în București o locuință solară, confortabilă și sigură, inteligentă și sustenabilă, eficientă energetic, care își produce singură energia, pe scurt – o locuință a viitorului.

Descrierea Organizației:
EFdeN a reprezentat România în finala competiției internaționale Solar Decathlon Europe 2014 Franța, alături de 19 echipe din 15 țări și 4 continente. Cu 7 obiective îndeplinite și multiple premii naționale și internaționale, studenții se pregătesc de realizarea a încă 9 alte obiective, inclusiv participarea la următoarea ediție a competiției Solar Decathlon.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.