Viziteaza 20 de tari in 6 ore la Global Village

0

AIESEC Bucuresti in parteneriat cu Primaria Generala a Capitalei va invita la Global Village, un eveniment care isi propune sa prezinte un context multicultural prin participarea tinerilor din 20 de tari si cu ajutorul a Erasmus Student Network al Universitatii Bucuresti. Pe data de 11 martie 2012 sunt asteptate peste 600 de persoane  la unul din evenimentele cu traditie din cadrul organizatiei. Si in acest an vor exista 20 de standuri cu imbracaminte si cu obiecte traditionale din fiecare cultura, dar si unul sau mai multi reprezentanti ai tarii respective.

Vizitatorii vor avea ocazia sa cunoasca diferite culturi prin intermediul prezentarilor interactive pregatite de internationali, dar si prin diferite momente artistice. Vor avea loc concursuri pe teme culturale, iar premiile vor consta in cadouri din partea internationalilor si a sponsorilor.

Global Village este un eveniment marca AIESEC, care isi propune sa aduca in acelasi loc, cu ajutorul ambasadelor si partenerilor, oameni din toate colturile lumii dornici sa impartaseasca din experienta si cultura lor. Evenimentul este unul dinamic, interactiv, inedit care incurajeaza diversitatea, toleranta si educatia non-formala.

AIESEC reprezintă cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezentă în peste 107 tări si teritorii si având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală si profesională a tinerilor. Organizatia oferă tinerilor o experientă de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunităti de leadership, 5500 de posibilităti de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activităti de învătare în cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orase.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează