Viziteaza 20 de tari in 6 ore la Global Village

0

AIESEC Bucuresti in parteneriat cu Primaria Generala a Capitalei va invita la Global Village, un eveniment care isi propune sa prezinte un context multicultural prin participarea tinerilor din 20 de tari si cu ajutorul a Erasmus Student Network al Universitatii Bucuresti. Pe data de 11 martie 2012 sunt asteptate peste 600 de persoane  la unul din evenimentele cu traditie din cadrul organizatiei. Si in acest an vor exista 20 de standuri cu imbracaminte si cu obiecte traditionale din fiecare cultura, dar si unul sau mai multi reprezentanti ai tarii respective.

Vizitatorii vor avea ocazia sa cunoasca diferite culturi prin intermediul prezentarilor interactive pregatite de internationali, dar si prin diferite momente artistice. Vor avea loc concursuri pe teme culturale, iar premiile vor consta in cadouri din partea internationalilor si a sponsorilor.

Global Village este un eveniment marca AIESEC, care isi propune sa aduca in acelasi loc, cu ajutorul ambasadelor si partenerilor, oameni din toate colturile lumii dornici sa impartaseasca din experienta si cultura lor. Evenimentul este unul dinamic, interactiv, inedit care incurajeaza diversitatea, toleranta si educatia non-formala.

AIESEC reprezintă cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezentă în peste 107 tări si teritorii si având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală si profesională a tinerilor. Organizatia oferă tinerilor o experientă de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunităti de leadership, 5500 de posibilităti de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activităti de învătare în cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orase.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează