Vizite ghidate în spaţiile istorice din corpul central al Palatului Regal

0

Muzeul Naţional de Artă al României invită publicul în acest week-end la o serie de vizite ghidate în spaţiile istorice din corpul central al Palatului Regal: Sufrageria Regală, Sala Tronului şi Scara Voievozilor.

Vizitele au loc astfel:

  • sâmbătă, 24 mai, de la orele 11.30, 14.00 şi 16.30;
  • duminică, 25 mai, de la orele 11.30, 14.00 şi 16.30;

 Sala Tronului

Începând din luna mai 2014, participarea la aceste tururi ghidate nu mai necesită o programare prealabilă. Vizitatorii sunt rugaţi să se prezinte cu 30 de minute în avans la casa de bilete de la parterul Galeriei Naţionale (intrarea din partea dreaptă) pentru achiziţionarea biletelor de acces. Participarea se face în limita locurilor disponibile.

Durata: aproximativ o oră
Tarif: 20 lei întreg/10 lei pensionarii/5 lei pentru elevi şi studenţi/ gratuit pentru preşcolari

Taxa de fotografiere (fără bliţ şi trepied): 100 lei

Taxa de filmare (amatori): 150 lei

Cu acest prilej poate fi vizitată şi expoziţia Fragmente de memorie – Portrete Regale. Palatul Regal, care îşi propune să reconstituie momente din istoria familiei regale (în anexa Sălii Tronului) şi a Palatului Regal (în anexa Sufrageriei Regale). Fotografii de epocă, planuri ale clădirii, piese de mobilier, portrete regale şi obiecte disparate ajunse până la noi sunt astăzi expuse în calitatea lor de supravieţuitori ai unor vremuri apuse.disparate ajunse până la noi sunt astăzi expuse în calitatea lor de supravieţuitori ai unor vremuri apuse.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează