Vizite ghidate in spatiile istorice din corpul central al Palatului Regal

0

Muzeul National de Arta al Romaniei va invita sa participati la o serie de vizite ghidate in spatiile istorice din corpul central al Palatului Regal (Sufrageria Regala, Scara Voievozilor si Sala Tronului). Programul acestora in luna iulie este urmatorul:

· sambata, 25 iulie 2015, de la orele 11.30, 14.00 si 16.30

· duminica, 26 iulie 2015, de la orele 11.30, 14.00 si 16.30
vizita ghidata spatii istorice

Participarea la aceste tururi ghidate nu necesita o programare prealabila. Vizitatorii sunt rugati sa se prezinte cu 15 minute in avans la casa de bilete de la parterul Galeriei Nationale pentru achizitionarea biletelor de acces. Participarea se face in limita locurilor disponibile.
Cu acest prilej poate fi vizitata si expozitia Fragmente de memorie – Portrete Regale. Palatul Regal, care isi propune sa reconstituie momente din istoria familiei regale (in anexa Salii Tronului) si a Palatului Regal (in anexa Sufrageriei Regale). Fotografii de epoca, planuri ale cladirii, piese de mobilier, portrete regale si obiecte disparate ajunse pana la noi sunt astazi expuse in calitatea lor de supravietuitori ai unor vremuri apuse.
Durata: o ora
Tarif bilet acces: 20 lei(intreg)/pensionari: 10 lei/studenti si elevi: 5 lei
Taxa de fotografiere (fara blit si trepied): 100 lei
Taxa de filmare (amatori): 150 lei
Mai multe detalii despre calendarul acestor vizite sunt disponibile accesand linkul http://www.mnar.arts.ro/Programe-public/corp-central

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează