Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vizită în România @ Bucharest Summer University

0

Școala internațională de vară Bucharest Summer University, proiect organizat de Academia de Studii Economice din București, Asociația Absolvenților ALUMNI ASE și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), prin intermediul Senatului Studenților, se află deja în plină desfășurare, cu mentoratul Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului și în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
11853891_10206929446055587_693246096_n
Anul acesta, cu ocazia celebrării celei de-a XI-a ediții a Bucharest Summer University, cea mai cunoscută școală internațională de vară din România, 55 de participanți, din 33 de țări au participat în data de 10 august, la ceremonia oficială de deschidere. Pentru a ajunge la ediția de anul acesta a Bucharest Summer University, aceștia au trebuit să parcurgă peste 30.000 de kilometri, idee despre mediul de diversitate al școlii de vară.
În primele zile, participanții au fost prezenți la cursurile specifice temei de anul acesta, ”Antreprenoriatul și mediul de business agroalimentar în economia globală”, și de asemenea au participat la programe culturale, dar și distractive, cum ar fi teambuilding-ul, creat cu scopul de a încuraja socializarea dintre aceștia, vizita la unele din cele mai importante crame din România, Lacerta, Budureasca, Casa Seciu și Tohani.
Pentru următoarele zile, echipa Bucharest Summer University 2015, a pregătit o serie de cursuri interactive, dar și o vizită în țară în weekendul acesta. Printre cele mai importante obiective turistice pe care cei 55 de participanți le vor vizita, enumerăm Barajul Vidraru, Bâlea Lac, Sibiu, Braşov, Castelul Bran, Castelul Peleş, oferind acestora posibilitatea de a se familiariza cu aspecte importante ale culturii româneşti, urmând ca în a cea de-a doua saptămână, cursurile şi activităţile să continue, conturând astfel o experienţă de neuitat pentru cei 55 studenţi internaţionali.

Partener educaţional: Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României;
Partneri Gold: BRD – Groupe Sociėtė Gėnėrale, CECCAR, Raiffeisen Bank;
PartneriBronz: Deloitte, Vulpoi&Toader Management, U.S. Polo ASSN, Samsonite, Alka, Toortizi, MurfatlarVinul, Tymbark, Delaco, Exim Bank, Cris-Tim;
Parteneri Media: Antena 1, Antena 3, Radio ZU, Mediafax, ZiarulFinanciar, Business Magazin, JurnalulNaţional, RADOR, Amos News, Akcees.ro, Leaders.ro, Iqool.ro, GrupulEducativa, Getica Ooh, BookBlog.ro, AvocatNet.ro, Workstickers.com, Edu-News.com, Edu-Active.com, Business Woman, AcademicLink.ro, BestWorker.ro, Studentdinprovincie.ro, Blogunteer.ro, Pacomedia.ro, Bucuresteni.ro, RegieLive.ro, InOras.ro, Studentii.net, VinSiEu.ro, Romania Pozitiva, Autentici.ro, PeScurt.ro, Comunicate-Online.com, CalendarEvenimente.ro, Romanticu.org, Civic.md, Diez.md, Viza.md.
Un evenimentsustinut de: USR (UniuneaStudenţilor din România), UN Youth, UN Youth Delegates, AEGEE, AIESEC, ASCIG, Asociaţia ECOTUR, ASER, ASFEEA, CSUBB, CS-URA, Green Revolution, LSUV, OSE, OSUT, Romanian Youth Sports Association (RYSA), SiSC, Şcoala de valori, VIP, Nemira.
Alte detalii despre eveniment, profilul specialiștilor invitați și țările participante în acest an sunt disponibile pe site-ul oficial: www.bsu.ase.ro.

Andrei Răduţu
Marketing & PR Manager
Telefon: +4 0728 239 642
E-mail: andrei.radutu@senstud.ase.ro
www.bsu.ase.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.