Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vizionarea filmului „Precious”, premiat de 113 ori, GRATUITĂ în cadrul unui eveniment al Fundației Noi Orizonturi

0

În data de 4 iunie, Ziua Internaţională a Copiilor Victime ale Agresiunii, Fundaţia Noi Orizonturi vă invită la Muzeul Ţăranului Român pentru vizionarea filmului „Precious” – o poveste impresionantă, câştigătoare a 113 premii, printre care şi 2 Oscaruri. Intrarea la eveniment este liberă.

Filmul este oferit de Ambasada Statelor Unite și spune povestea unei adolescente abuzate, însărcinată pentru a doua oară, care speră ca noua şcoală la care merge să îi aducă o nouă direcţie în viaţă. „Precious” îndeamnă la conştientizarea problemei agresiunii şi invită la găsirea de soluţii prin care aceasta să poată fi evitată pe viitor.

facebook EVENT COVER life is Precious2-01

Ajutând de 15 ani la dezvoltarea copiilor și tinerilor din cadrul programele noastre, care provin de multe ori din medii defavorizate, Fundația Noi Orizonturi și-a dorit să marcheze Ziua Internațională a Copiilor Victime ale Agresiunii cu un eveniment care să implice publicul larg. În cadrul acestuia, publicul va putea afla mai mult despre activitatea Fundației Noi Orizonturi și despre modalități de susținere a programului IMPACT.

Seara de film „Precious”, cu Fundația Noi Orizonturi
Când: Joi, 4 Iunie 2015, ora 19:00
Unde: Muzeul Național al Țaranului Român
Intrare liberă
Mai multe detalii despre eveniment, aici.

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.