Vita de Vie si Suie Paparude fac Pasi catre Viata / concert caritabil 15 decembrie 2010

0

Muzica pentru Viata – concert caritabil in 15 decembrie 2010 in Bucuresti.
Concertul „Pasi catre viata”

“Noi credem ca faptele bune, oricat de mici si oricat de putine, puse impreuna pot sa faca minuni. Zecile noastre de evenimente nu sunt decat grupuri de gesturi mici de la oameni mici si mari care puse impreuna s-au concretizat in proiectul Pasi Catre Viata. Totul spre binele copiilor care se imbolnavesc de cancer si care ar putea fi salvati cu dotarile necesare” (organizatorii proiectului “Pasi Catre Viata”).

In cadrul proiectului, miercuri, 15 decembrie, orele 21:00, are loc un concert caritabil cu Vita de Vie, Suie Paparude, Les Elephants Bizarres si Gojira in clubul „Kulturhaus” din Bucuresti.

Sub sloganul „Tine povestile copilariei departe de spital”, proiectul Pasi Catre Viata are ca scop strangerea de fonduri pentru sectia de oncologie pediatrica a Spitalului Clinic Marie Curie din Bucuresti. Plafonul propus este de 20.000 de Euro, suma necesara achizitionarii si dotarii sectiei de oncologie pediatrica cu o camera de terapie intensiva sterila, cu aer filtrat, camera de o necesitate maxima care va scadea riscurile unei noi infectii ale copiilor tratati cu doze mari de citostatice.

Detalii despre proiect pot fi găsite pe pasicatreviata.ro sau pe tabu.ro
PS: Multumim Nicoleta pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează