Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vita de Vie si Suie Paparude fac Pasi catre Viata / concert caritabil 15 decembrie 2010

0

Muzica pentru Viata – concert caritabil in 15 decembrie 2010 in Bucuresti.
Concertul „Pasi catre viata”

“Noi credem ca faptele bune, oricat de mici si oricat de putine, puse impreuna pot sa faca minuni. Zecile noastre de evenimente nu sunt decat grupuri de gesturi mici de la oameni mici si mari care puse impreuna s-au concretizat in proiectul Pasi Catre Viata. Totul spre binele copiilor care se imbolnavesc de cancer si care ar putea fi salvati cu dotarile necesare” (organizatorii proiectului “Pasi Catre Viata”).

In cadrul proiectului, miercuri, 15 decembrie, orele 21:00, are loc un concert caritabil cu Vita de Vie, Suie Paparude, Les Elephants Bizarres si Gojira in clubul „Kulturhaus” din Bucuresti.

Sub sloganul „Tine povestile copilariei departe de spital”, proiectul Pasi Catre Viata are ca scop strangerea de fonduri pentru sectia de oncologie pediatrica a Spitalului Clinic Marie Curie din Bucuresti. Plafonul propus este de 20.000 de Euro, suma necesara achizitionarii si dotarii sectiei de oncologie pediatrica cu o camera de terapie intensiva sterila, cu aer filtrat, camera de o necesitate maxima care va scadea riscurile unei noi infectii ale copiilor tratati cu doze mari de citostatice.

Detalii despre proiect pot fi găsite pe pasicatreviata.ro sau pe tabu.ro
PS: Multumim Nicoleta pentru informatie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.